Yöllinen aloitus

Sama vanha vaiva, en osaa mennä nukkumaan kun olen yksin. Kello tikittää jo puoltayötä, ylikin, ja täällä sitä vaan kukutaan. Vaikka väsyttää.

Huomenna ei sentään tarvitse herätä kovin aikaisin, sillä tänään alkoi LOMA! Oli viimeinen päivä töissä, tästä alkaa suuri seikkailu suuressa maailmassa. Syksyllä on edessä muutto ulkomaille, sitä ennen lomailua Suomessa ja asioiden järjestelyä. Tämä blogi toimii ikäänkuin henkisenä valmistautumisena muuttoon ja muutokseen ja sitten myöhemmin matkapäiväkirjana.

Mä en kyllä käsitä mihin me joudutaan vielä meidän tavaroiden kanssa, kaapit pursuaa roinaa, eikä niistä saada otettua mukaan kuin murto-osa. Ihan kaikkea kun ei viittis poiskaan heittää tai raahata kirpparille.

Netti on kyllä ulkomaan asujan pelastus. Messengeröin äsken Marjukan kanssa tovin. Yritettiin puhuakin kuulokkeiden avulla, mutta jostain syystä Marjukan ääni kuului vain pienenä piipityksenä, joten piti luovuttaa ja jatkaa kirjoittamalla. Tuli lievästi sanottuna skitsofreninen olo kun rupattelin kuulokkeihin itsekseni. En kuullut Marjukan vastauksia, mutta tiesin että se kuulee mitä puhun. Aikaisemmat keskustelut on onneksi onnistuneet vähän paremmin. On niin mukava kuulla hyvän ystävän ääni kun ei olla pitkään aikaan nähty! Ja on hyvä mieli kun ajattelee että sama mahdollisuus on käytettävissä sitten kun itse olen ulkomailla.

Kai tässä pitää pikku hiljaa oikeasti ryhdistäytyä, sulkea kone ja painua pehkuihin. Jaksaa aloittaa loman sitten huomenna virkeänä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: