Vinkkejä erossa toisistaan oleville rakastavaisille

Miten selvitä kaukorakkaudesta?

1. Harrasta
Älä jää kotiin makaamaan. Mitä enemmän oleilet yksin kotona tekemättä mitään, sitä enemmän sinulla on aikaa ikävöidä. Minimoi siis kotona olo, täytä päiväsi mieluummin vaikka harrastuksilla! Varo varsinkin viikonloppuja!

2. Hanki ystäviä
Huolehdi että sinulla on sosiaalista elämää. Tähän käy osaksi samat perustelut kuin edelliseen kohtaan, kavereiden avulla on helppo ja mukava täyttää päivänsä ja unohtaa ikävöiminen. Tämän lisäksi sinulla on melko todennäköisesti aika hauskaa!

3. Hyödynnä nettiä ja puhelinta
Jotta ikäväsi ei kasvaisi liian suureksi, pidä säännöllisesti yhteyttä kultaasi puhelimen ja netin avulla. Messenger on erittäin kätevä apuväline, unohtamatta Skypeä! Mikä tahansa apu kelpaa, jotta vain kuulet tarpeeksi usein oman rakkaasi äänen. Jotain konkreettista tarvitaan, muuten voi käydä helposti niin, että alat kuvitella kultasi olevan vain oman mielikuvituksesi tuotetta…

4. Älä laske päiviä
Älä ainakaan aloita laskemista liian aikaisin, muuten tulet hulluksi. (Ajalla kun on kumma taipumus edetä erittäin hitaasti kun odotat jotain tapahtuvaksi tai saapuvaksi.)

5. Älä lataa tapaamisia täyteen odotuksia
Mitä todennäköisemmin kullallasi on miljoona asiaa hoidettavana lyhyiden kotona oloaikojen aikana, ja yhteiset rauhalliset hetket jäävät lyhyiksi. Tosin kannattaa pitää puolensa, jotta yhdessäoloon jää edes pieni hetki aikaa. Ne ovat kuitenkin niitä hetkiä, minkä avulla jaksaa taas seuraavan erossaolon jakson.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: