Leffassa

Kuten jokaisen vakiintuneessa parisuhteessa olevien aina silloin tällöin täytyy, käväisimme tänään leffassa (toim. huom. baariinhan meitä vanhoja käpyjä ei täällä ole vielä saanut houkuteltua). Ennen leffan alkua kävimme haukkaamassa jotain pikaisesti. Jouduimme tosin pakenemaan ensimmäisestä ”ravintolamaailmasta” kauppakeskuksen toiseen päähän, sillä viereisestä lasten leikkipaikasta kuului niin mieletön mekkala, että korvat meinasi särkyä. Joku show siellä oli menossa. No, rauhallisempi paikka löytyi, ja täytimme vatsamme Dairy Queenin meille valmistamilla hampurilaisaterioilla. (oli muuten hyviä ranskalaisia)

Leffateatterissa tuli olo kuin olisi itse jossain leffassa. Puolet katsomossa istuvista ihmisistä kun oli pukeutunut perinteisiin arabialaisiin asuihin: miehet valkoisissaan puna-valko -ruutuiset liinat päässä ja naiset päästä varpaisiin mustissaan. Odotin vain, koska ohjaaja karjaisee kamerat käyntiin ja kohtauksen alkamaan.

En tiedä mikä siinä niin nauratti, kai se oli jotenkin niin absurdia. Vaikka kyllähän noita asuja täällä vilisee ihan yhtä paljon kaikkialla muuallakin. Luulen, että varsinkin kaikilla paikallisilla naisilla on vähintään pää peitettynä, monella pelkät silmät vilkkuvat huntujen takaa. Vaikka katukuvassa on paljon ”normaalisti” pukeutuneita naisia, he taitavat olla kaikki länsimaalaisia, pakistanilaisia, intialaisia, filippiiniläisiä, jne…

Onneksi vapaasti pukeutuneita naisia on liikkellä sen verran paljon, että en tunne oloani epämukavaksi itsensä peittäneiden naisten keskellä. Ainut paikka, missä olin hieman epävarma, oli eilen biitsillä. Paikalla oli kourallinen ihmisiä, ja lisäkseni vain kaksi naista. He olivat molemmat peittäneet itsensä päästä varpaisiin, ja uivatkin kaikki vaatteet päällä. Riisu siinä sitten uikkareille vaivautumatta.

Paettiin paikalta aika nopeasti, ei tosin pukeutumisen takia, vaan siksi, että oli varmaan reilu 40 astetta lämmintä, eikä vesikään tuonut tilanteeseen yhtään helpotusta. Vesi ulottui vain polviin, ja oli aivan yhtä kuumaa kuin ilma. Läkähdys! Talvella, kun lämpötila laskee 25 tienoille ja kosteusprosentti (kai) alenee, biitsi on varmaan ihan kiva paikka. Näillä helteillä hieman liikaa.

Niin, se leffa. Katsottiin Batman begins. Ihan kiva testosteronipakkaus, räiskettä ja pauketta riittämiin. Leffan jälkeen kiltisti kotiin ja kohta nukkumaan.

Hyvää yötä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: