Addiktioista ja lokoisasta elämästä

Minusta on tullut blogi-addiktin lisäksi skype-addikti. Olen tänään soittanut Teemulle jo kaksi kertaa. Illalla soitan varmaan kolmannen kerran. Aloinkin jo kyllästyä ainaiseen tekstiviestien lähettämiseen. Puhelimeni lähetettyjen ja vastaanotettujen viestien lista on aika yksipuolinen: teemu, teemu, teemu, teemu,… Kaukorakkaus saa ihmisen tekemään kummallisia asioita!

Jouduin tosin heti skype-terrorin uhriksi itsekin. Olin laittanut yhteystietoihini maa-kohtaan Bahrain. Tästäpä kaikki bahrainilaiset miespuoliset adonikset innostuivat, ja varmaan puolet Bahrainin miehistä yritti soittaa tai chatata kanssani. On varmaan turha mainita, että poistin kyseisen tiedon profiilistani hyvin pian. Ja asetin rajoituksen, että vain yhteystiedoissani olevat henkilöt voivat soittaa tai chattailla kanssani. Vaikka en tiedä, ehkä olin turhan hätäinen. Mitäs jos olisinkin voinut valloittaa jonkun rikkaan öljymiljonäärin ja elää lokoista elämää lopun elämääni? Mitä siitä että todennäköisesti kanssani olisi arkea jakamassa öljymiljonäärin lisäksi myös muutama muu vaimoke?

Hei mistä tulikin mieleeni, että Teemun työnantaja maksaa hänelle ”vaimolisää”! Jos en vallan väärin muista, summa pyöri jossain 40 dinaarin, eli n. 80 euron paikkeilla kuussa. Meinaavatko he tosiaan, että vaimon elättää niin halvalla? Kaiken lisäksi Teemu muisteli, että summa maksetaan enintään neljästä vaimosta. Hehee! b

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: