Hihat heilumaan!

Tänään aloittelen syksyn suurta urakkaa: muuttoa! Alan pikku hiljaa käymään läpi kaappeja ja laatikoita, heittelen turhat tavarat roskiin, mietin mitä pakataan muuttokuormaan ja mitä voisi kenties myydä kirpparilla. Paljon tietysti riippuu siitä, vuokraammeko asuntomme osittain kalustettuna vai emme.

Ensimmäinen roskapussi alkaa pikku hiljaa täyttyä, vaikka vasta siivoilen ensimmäistä kaappia. Heitän kyllä aika kylmästi kaiken vähänkin turhan pois. Onneksi on tullut viime vuosien aikana muutettua sen verran tiuhaan, että roinamäärä on karsiutunut jo aikaisemminkin, mutta kummasti sitä vain hamstraa ympärilleen kaikenlaista tavaraa. Löysin muun muassa ison kasan tauluja, joista tiedän etten tule koskaan laittamaan niitä seinälleni. Uskollisesti olen kuitenkin raahannut niitä mukanani ainakin parin viime muutonkin ajan. Jos ne nyt lentäisivät roskiin?

Ihan kaikkea en aio kuitenkaan heittää pois, vaikka tiedän etten vie niitä mukananani Bahrainiin. Jotain muistoja, hölmöjäkin, tekee mieli säilyttää. Minulla on tallessa vielä kengät joilla olen ottanut ensimmäiset askeleet, läjä piirustuksia ihan lapsesta saakka ja esimerkiksi laatikollinen lappuja, joita sydänystäväni kanssa lähettelimme yläasteella tunneilla toisillemme! Ja tallessa on myös kaikki kirjeet, joita ala- ja yläasteikäisenä sain lukuisilta kirjekavereiltani.

Mutta nyt ei varmaan auta kun palata kaaoksen pariin. Täytyy ensin sotkea kunnolla että voi siivota!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: