Mökkihöperö ilmoittautuu

Pitääpä taas ilmoittautua täälläkin, kun on ollut muutama päivä hiljaiseloa tällä saralla. Olen hautautunut oman kotini kaappien syövereihin ja hoidettavien asioiden viidakkoon. Roinaa on taas käyty läpi pienen vuoren verran, ja kiinteistövälitysfirma asunnon vuokrausta varten valittu. T on Bahrainin päässä Skypeä ja nettiä hyödyntämällä valkannut muuttofirman joka kuskaa osan kamoistamme sinne. Loput jaellaan ystäville ja sukulaisille ja kirppariin (ja roskiin) ja osa varastoidaan jonnekin. Minne, se on vielä hakusassa.

On oikeasti hyvä nähdä vähän vaivaa ja käydä läpi useampi palveluntarjoaja muuttoon (ja miksei muuhunkin) liittyvissä asioissa. Muutaman kuution kuskaaminen Bahrainiin erosi hinnaltaan eri firmoissa jopa yli puolet! Sama määrä josta eräs firma veloitti melkein kolme tonnia siirtyy Bahrainiin toisen firman välityksellä reilulla tonnilla! Kolmannella vastaavalla oli vaikeuksia vastata edes sähköpostiin saati sitten soittopyyntöihin lupaamassaan ajassa, joten tuskinpa tavaroiden kuljetusta kannattaa heidän huomaansa uskoa…

Hinta ei aina ole valintaperuste. Minä sain niin huonon käsityksen erään kiinteistövälittäjän toiminnasta, että valitsin loppujen lopuksi toisen firman, vaikka sillä olikin kalliimpi välityspalkkio. Jos välittäjä ei kunnioita asiakasta niin paljon, että vaivautuisi kertomaan asiakkaan toivomasta palvelusta, vaan yrittää vain saada asuntoa myyntiin, minä sanon nou thänks! Mieluummin maksan vähän enemmän jos saan asiallista ja hyvää palvelua juuri niihin tarpeisiin joita minulla tällä hetkellä on!

Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen menneisiin päiviin. Organisointikyvyt ovat joutuneet tässä kohtaa puntariin, ja ainakin vielä olen selviytynyt kunnialla. Välillä nousee orastava paniikki, mutta kun pilkkoo edessä olevat tehtävät pieniin palasiin ja hoitaa yhden asian kerrallaan (pitäen samalla mielessään myös kokonaiskuvan), helpottaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: