Dr Phil

Dr Phil vainoaa mua. Aina kun avaan telkkarin, tohtorin show tulee joltain kanavalta. Parhaimmassa (pahimmassa?) tapauksessa mulla on mahdollisuus seurata ohjelmaa jopa kolme kertaa päivässä.

Oikeesti! Sinänsä tykkään herran jutusteluista, mutta liika alkaa olla liikaa. Välillä aiheet on niin päättömiä, että jämähdän kanavalle vain pelkästä äimistyksestä. Esimerkiksi tänään: Dr Phil esitteli kolmen edellisen makuuhuoneensa sisustuksen vaimonsa kanssa. Viimeisin näytti olevan suht massiivinen katossänky, jonka jalkopäässä oli suuri plasmatelkkari. Syynä esittelylle oli se, että joku katsojista halusi tietää, joutuuko tohtorikin nukkumaan kukkapeitteen alla niinkuin kysyjän isä.

Ja tää Relationship Rescue: kuinka kauan ne oikein aikoo sitä vatvoa? (En tiedä onko tätä näkynyt Suomessa, mutta täällä näytetään joka ilta pätkiä kuuden pariskunnan avioliiton pelastamisleiristä.) Viimeaikaisesta yliannostuksesta johtuen alan varmaan kohta nähdä painajaisia tietystä kaljupäisestä, viiksekkäästä miehestä jolla on tuijottava katse.

Telkkarin tarjonta on aika yksipuolista, vaikka kanavia piisaa. Tv- ja radiokanavia näkyy satelliitin kautta n. 1000. Luulisi, että sellaisesta määrästä löytyisi jotain katsottavaa, mutta suurin osa on arabiankielisiä kanavia (Saudi-Arabia, Oman, Irak, Eritrea, Libanon, Algeria, Jemen, Tunisia, Syyria,…), joista tulee lähinnä koraanin rallatusta, liverukouksia moskeijoista tai arabiaksi höpöttäviä puhuvia päitä. Englanninkielinen tarjonta käsittää liudan uutiskanavia ja paljon valmiiksi naurettua amerikkalaista soopaa. Tai vähintään kymmenen vuotta vanhoja leffoja. Yritän joka ilta etsiä epätoivoisesti jotain järkevää katsottavaa niiltä muutamalta englanninkieliseltä kanavalta, usein ilman tulosta.

Niinpä sitten huomaankin tuijottavani taas iki-ihanaa maailmanparantaja Dr. Philiä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: