Linkkejä

Päivitin vähän linkkilistoja. Netin käytön suhteen Bahrain on vielä aika lailla lapsenkengissä, varsinkin maan viralliset sivut ovat aika ankeat. Tietysti arabiankieliset saitit saattavat olla vähän parempia, mutta sitä on hankala meikäläisen arvioida.

Hauskin näistä ehkä on Bahrain this month, jossa voi seurata Bystander-palstaa. Itse paperilehti on nääs täynnä kuvia jos jonkinlaisista kekkereistä. Monet niistä on ihan virallisia, joissa on kuninkaallisetkin läsnä, esim. suurlähettiläiden ja tärkeiden firmojen kemuja yms., mutta seassa on myös yksityispippaloitakin, kuten synttäreitä.

Välillä tuntuu, että koko lehden idea on se, että mahdollisimman moni saa mahdollisuuden saada kuvansa lehteen. Vaikka toisaalta näyttää siltä, että piirit ovat aika pienet, ja kuvissa keikkuu aina samat naamat. Virallisesti kai lehden tarkoituksena on listata kuukauden tapahtumat, jotta ihmiset osaavat mennä niihin.

Ensi kuun lehdessä vilkkuu varmaan uusi naama, jeee!. Olin nääs perjantaina Afrikkalaisen kulttuurin päivä -tapahtumassa suomalaisen ystäväni kanssa, ja meidänkin naamataulumme kuvattiin. Smile!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: