Paratiisissa?

Bahrainilaiset ovat ylpeätä porukkaa. Väittävät, että saarella on joskus sijainnut Edenin paratiisi! Paratiisin jäänteenä saaren eteläosassa, keskellä aavikkoa, seisoo yksinäinen iso puu, Tree of Life.

Tietenkään tämä puu ei ole saaren ainoa puu. Tree of Life on ihme siksi, että se menestyy aavikolla, ilmeisesti maanalaisen lähteen ansiosta. Suuri osa saaren kasvillisuudesta taitaa olla ihmisen istuttamaa ja ahkeralla kastelulla ylläpitämää. Kymmenen minuutin ajomatkan päässä kaupungista, poissa asutulta alueelta, ei juuri löydä muuta kuin hiekkaa.

Emme ole vielä vierailleet kuuluisan puun luona. Sinne saattaa olla ilmeisesti aika vaikea löytää, sillä se sijaitsee parin kilometrin päässä varsinaisesta tiestä. Ja kuten olemme jo aikaisemminkin huomanneet, opastuskyltit ja tienviitat ovat täällä harvinaisuus. Varoittavat esimerkit myös kertovat, että puun läheisyydessä on suuri vaara juuttua auton kanssa hiekkaan. Niin että kännykkä ja paljon vettä mukaan, kun joskus ihmettä lähdemme katsomaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: