Aktiivipäivä

Kummallista. Heräsin tänään puoli seitsemältä, enkä saanut enää millään unta. Siis tätä ei koskaan tapahdu minulle, varmaan maailman aamu-unisimmalle ihmiselle. Kuuntelin hetken peiton alla ulkoa kantautuvaa vasaroiden naputusta (ahkera talonrakennus läheisillä tonteilla jatkuu), yritin väkisin nipistää silmät kiinni, mutta lopulta oli pakko luovuttaa.

Nousin siis ylös.

Aamupalan jälkeen opiskelin hetken, sitten lähdin siivoojaa pakoon tarkoituksena käydä pankissa. Jäi yritykseksi. En taaskaan muistanut, että torstaina alkaa paikallisten viikonloppu, joten pankissa oli jono ovelle saakka. Käännyin kannoillani ja kävelin takaisin kotiin. (Sivuhuomautus: sää on selvästi viilenemässä, nyt ei enää hiki valunut norona pitkin selkää ulkona kävellessä niinkuin vielä kuukausi sitten, nyt tuli vain lievä hiki.)

Sitten vaihdoin salikamppeet niskaan ja painuin yläkerran kuntosalille, edelleen siivoojaa paossa. Salitreenin jälkeen vaihdoin taas kamppeita ja kapusin taas yläkertaan, tällä kertaa uimaan ja aurinkoa ottamaan. Viime kerrasta onkin aikaa.

Äsken tuossa vähän askartelin, tein ruokaa ja tiskasin. Nyt blogin kimpussa.

Varsinainen aktiivipäivä siis. Onpahan jotan mitä kertoa kun T tulee huomenna töistä kotiin. Eilen tuntui ensimmäistä kertaa kurjalta kun T lähti töihin, edellisen työkeikan jälkeen sillä oli vaan yksi vapaapäivä, joten olo alkoi tuntua yksinäiseltä.

Huomenna muru tulee kotiin, ja sitten sillä pitäisi olla muutama päivä vapaata. Kiva juttu, sillä olen tilannut lentoliput Suomeen tuloa varten. Lähden torstaina, eli ei enää montaa päivää jäljellä. T jää tänne vielä kahdeksi viikoksi ja tulee sitten perässä. Marraskuun alussa tullaan yhtä matkaa tänne takaisin. Sitten en tiedäkään koska tulen Suomeen seuraavan kerran.

Saa nähdä kuinka paljon paleltaa Suomen syyssateissa…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: