Päivän sitaatti

Eräs nimeltämainitsematon bloginpitäjä (en halua mainostaa) kampanjoi taannoin saadakseen uusia tilaajia blogilistalle. Siis houkutteli sellaisia lukijoita tilaamaan bloginsa, jotka eivät vielä olleet tilaajia. Muka nähdäkseen kuinka moni ei-tilaaja häntä lukee. Tänään hän suuruudessaan paljasti kampanjansa todelliset tavoitteet:

”Ajattelin alunperin, että siinäpä olisi taas tilaisuus kauhistella, kuinka helvetin surkeita jotkut häntäpään itseään blogeiksi kutsuvat kyhäelmät olisivatkaan. Siellä jossain viidensadan hujakoilla kiekuvat siis. Varasin jo kunnon preussilaista verbaalihöykytystä noille virtuaalielämän Jorma Pulkkisille, mutta päädyin sitten ajattelemaan toisin. Joukosta löytyi täysiä helmiäkin, mutta ei niistä (vielä) sen enempää. Jotta kuitenkaan totuus ei unohtuisi (ja jotta viime viikolla tilanneista kaikki paitsi itsevarmimmat peruttaisivat tilauksensa), niin mainitsen joukkoon kuuluneen myös ihan hirveätä kakkaa. En siis ikinä ajatellut, että maailmassa on ihmisiä, joille ikinä ei olisi kirjoitustaitoa pitänyt opettaa.”

Olin jo pidemmän aikaa harkinnut kyseisen blogin lukemisen lopettamista, sillä olin kyllästynyt ainaiseen jankutukseen siitä, monennellako sijalla blogi milloinkin on top-listalla. Mutta tämä oli kyllä viimeinen pisara…

Mikähän itu koko top-listassa on? Eihän se mittaa blogien paremmuutta mitenkään? Voiko sitä edes mitenkään mitata? Ja tarvitseeko edes? Sen ainoa seuraus näköjään on, että jotkut hurahtavat siihen totaalisesti… alkavat kuvitella tekstinsä olevan jumalan sanaa, jota kaikki kiittäen ja ylistäen lukevat.

Ehkä tästä kiukusta saan lisää energiaa pakkaamiseen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: