Matkajännitystä

Mä olen ihan tohkeissani. Skypen mukaan olen soittanut T:lle tänään kuusi kertaa! Syynä on se, että muru lähtee parin tunnin päästä matkaan, ja on huomenna alkuiltapäivästä täällä! Mulla on klassiset matkajännityksen oireet, maha on kipeä ja on levoton olo. Vaikka en siis edes itse matkusta.

En ole ennen tiennytkään, että matkajännitystä voi potea toisen puolesta.

T:llä on varmaan kiva tulla tänne kun vastassa on kaaos. Missään ei ole sellaista paikkaa missä ei olisi pahvilaatikoita ja sinne tänne leviteltyjä tavaroita. Eteisessä odottaa kolme jätesäkkiä roskikseen pääsyä (just pari päivää sitten raahasin niitä kolme roskiin, taas on lisää). Ajattelin odottaa kantoapua, kun ne painaa ihan jumalattomasti. Ellen sitten ole urhea ja raahaa niitä huomenna yksin roskikseen, että olis vähän siistimmän näköistä.

Varasin tänään myös kirpparilta pöydän, missä yritän myydä ylimääräistä roinaa pois. Rahallista mammonaa en niinkään hae, en vain raski heittää käyttökelpoista tavaraa roskikseen. Enkä halua ihan kaikkea varastoonkaan viedä. Sunnuntaina tulee kaverit hakemaan muuttokuormaa. Sen jälkeen tämä asunto alkaa olla koko lailla tyhjä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: