Kierrätyskeskus on jees!

Ah, ihanaa. Äsken lähti Kierrätyskeskukseen läjä tavaraa jota kukaan muu ei huolinut. Sain jopa ängettyä kuormaan mukaan pari kukkaa jolle en keksinyt muuta paikkaa! Ihanaa että tuollaisia paikkoja on olemassa, jotka hakevat tavaraa kotoa. Ettei tarvitse vuokrata peräkärryä ja lähteä kaatopaikkareissulle. Kivi vierähti sydämeltäni! Kierrätyskeskus on tosi jees!

Eilen haettiin myymättä jääneet tavarat kirpputorilta, missä meillä oli pöytä. Valtteri osoittautui kullan arvoiseksi paikaksi. Olin pudottaa silmäni kun näin miten vähän tavaroista oli jäljellä. Pari tyhjää koria, muutama videokasetti ja cd-romppu. Olemme viikon aikana roudanneet sinne läjittäin tavaraa, ja pöytä on tyhjentynyt nopeasti. Kävimme siellä joka päivä viemässä lisää tavaraa, ja vaiva kyllä kannatti! Rahaakin tuli mukavasti, vaikka pidimmekin hinnat erittäin alhaalla. Rahan saaminen ei ollut meille pääasia, halusimme vain päästä tavaroista helposti eroon ilman että täytyy täyttää roskista.

Nyt on maallisen mammonamme määrä vähentynyt radikaalisti. Omistamme muutaman huonekalun, muut tavaramme mahtuvat noin 40 pahvilaatikkoon ja pariin jätesäkkiin. Nyt on sitten hyvä alkaa täydentämään tavaravarastoa uudestaan! Saa nähdä millainen muuttorumba sitten koittaa kun muutamme Bahrainista pois!

Mutta onneksi siihen on aikaa…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: