Ohjaamisen vaikeudesta

Hermostuin niin totaalisesti tietokoneen tai siis lähinnä nettiyhteyden kanssa takkuamiseen taannoin, että nyt en ole koskenut koko asiaan kahteen päivään. Huomenna aion marssia liikkeeseen josta ostimme tarvittavat laitteet ja pyytää neuvoa.

Olen plarannut asennusopasta ees ja taas mutta en tule hullua hurskaammaksi. Ihan kivat ohjeet joo, askel askeleelta neuvotaan mitä pitää tehdä, mutta sitten jätetään tyhjän päälle. Neuvotaan tiettyyn pisteeseen mutta siihen se sitten jää. Ihan sama kuin kädessä olisi kartta jossa olisi reitti keskelle aavikkoa mutta ei sieltä pois. Keskustelu veljen kanssa auttoi minua hieman ymmärtämään keskeisiä käsitteitä, mutta ei me yhteistuuminkaan päästy puusta pitkään. Vaikka veljeni ymmärtää näistä jutuista oikeasti jotain.

Olen itsekin tehnyt jonkin verran oppaita miten toimia eri tilanteissa ja tiedän miten vaikeaa niitä on tehdä. Pitää tasapainoilla välimaastossa, niin että ei anna liikaa ohjeita mutta antaa niitä tarpeeksi. Tarpeita ja osaamistasoja kun on ohjeiden lukijoilla niin moneksi.

Näitä ohjeita lukiessani kuitenkin jäin miettimään että ne ovat ikään kuin täysin tarpeettomat. Ohjeet ovat sillä tasolla, että niitä ymmärtääkseen pitää tietää jo valmiiksi niin paljon, että silloin osaa toimia oikein niitä lukemattakin. Mutta myönnän, elektroniikka on vaikea alue.

Katsotaan pääsenkö huomennakaan puusta pitkään. Yrittää ainakin pitää, että on huomenna näyttää jotain edistystä T:lle kun se tulee kotiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: