”Vessassa ollaan yksin ja ovi kiinni!”

Bahrainia kiertää vakava virustauti, joka tarttuessaan aiheuttaa vakavan addiktion. Mekin saimme tartunnan, pahan sellaisen.

Telkkarista kun ei aina meinaa löytää mitään katsomisen arvoista, ovat hyvät dvd:t kullan arvoisia. Viime viikolla saimme käsiimme Tahdon asia -pakkauksen ja niin meitä vietiin! Tosiaan, on aivan kuin olisimme saaneet jonkun tappavan tartunnan, niin totaalisesti jäimme koukkuun. Kolmessa päivässä olemme katsoneet melkein kaikki 12 jaksoa, enää kaksi jäljellä. Ja nekin olisimme jo katsoneet ellei T:n olisi pitänyt mennä töihin. (paska kun työnteko häiritsee vapaa-ajan viettoa…)

29976

Emme ole ensimmäisiä, joille kävi näin. Olemme kuulleet täällä asuvilta suomalaistuttaviltamme pelottavan samankaltaisia tarinoita. Yökaudet katsotaan telkkaria kuin penkkiin liimattuna…

Mulla on ihan hirveät vieroitusoireet nyt, kun T on töissä, enkä saa katsoa niitä kahta viimeistä jaksoa yksin. Pitäisiköhän valvoa kahteen asti yöllä ja odottaa että T tulee töistä kotiin, ja katsotaan sitten ne loput….? Harmi että T:n pitää nukkua pankkiin, sillä seuraavana yönä on sitten edessä yölento. Mutta heti päivällä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: