Kuume taltutettu, joulufiilis katossa?

Siellä se nyt nököttää parkkipaikalla, murun autokuumeen parannus. Lexus RX 350. Murulla meni auton hankkimiseen eilen koko päivä, illalla vasta väsynyt autonostaja saapui kotiin. Eilen näin murun vihaisempana kuin pitkään aikaan, kun pankissa kämmittiin autolainan kanssa. Vaati ilmeisen suurta itsehillintää pysyä huutamatta. Hatunnosto murulle! Oikeasti. Muru oli syystäkin vihainen ja minua harmitti kanssa. Pistivät onneksi sitten pankissa töpinäksi ja saivat tarvittavan paperin toimitettua murulle, jotta sai auton sovittuna päivänä kotiparkkiin.

Minä en ole vielä ehtinyt uuden auton rattiin, pari kertaa olen kyydissä pienen pätkän istunut. Minut on työllistänyt naapurin minulle nakittama somistuskeikka. Tänään murun korvaamattomalla avustuksella käytiin koristelemassa kaksi jalokiviliikettä joulu/national day/uusivuosi/eid -asuun. Koko viikko on mennyt, kun eihän eka idea tietenkään mennyt läpi, toinen idea osoittautui toteutuskelvottomaksi, joten vasta kolmatta ideaa päästiin toteuttamaan tänään. Alan olla kurkkuani myöten täynnä joulukoristeita ja tiettyjä kauppoja, kun ties monettako kertaa tänäänkin kahlasin niitä läpi. Välillä olen ajatellut, että sisustussuunnittelijan työ voisi olla mukavaa, mutta enää en ole yhtään niin varma. Jos näin, eiku sittenkin noin, eiku, mutku, sitku!

Vielä on kaksi liikettä somistamatta, toivon kovasti että saan ne hoidettua huomenna. Pahoin pelkään, että jotain jää vielä seuraavalle päivälle. Uskomattoman hidasta puuhaa.

Huomenna on Bahrainissa asuvien suomalaisten itsenäisyyspäiväjuhlat paikallisessa ravintolassa. Saatiin kyllä kutsu ihan niihin virallisiinkin Suomen lähetystöön Abu Dhabiin, mutta muru on töissä huomisillan.

Ollaan murun kanssa ihan poikki molemmat, kai tästä pitää mennä nukkumaan kukkumasta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: