Joulumeininkiä ja vähän muutakin

Onpas taas aikaa vierähtänyt siitä kun viimeksi kirjoitin. Paljon on ehtinyt tapahtua tässä välillä, liikaakin, eräs tapahtumista olisi saanut jättää tapahtumatta. Mutta ei siitä sen enempää. Joulu tuli ja meni. Maiskuteltiin jouluherkkuja ja katseltiin ystävien lapsien kerrassaan käsittämättömän onnellisia kasvoja ”joulusotkun” elikkäs lelu- ja lahjapaperikasan keskellä. Kaikesta tapahtuneesta huolimatta yritettiin pitää joulufiilistä yllä. Olemme äärimmäisen kiitollisia siitä, että ympärillä on niin monta hyvää ystävää, muistuttamassa että elämä jatkuu.

Joulun alla juutuin katsomaan Oprah-showta pariinkin otteeseen telkkarista. Oprahin omahyväinen olemus ja omaa egoa pönkittämään pystytetty show on yleensä jotain sellaista, mitä en kestä katsoa. Ensin jämähdin ruudun ääreen katsomaan, miten Oprahin apupojat auttoivat erästä vanhaa pariskuntaa tyhjentämään talonsa roinasta kolmenkymmenen vuoden keräilyn jälkeen. Oikeasti, valtava talo täynnä tavaraa, valehtelematta lattiasta kattoon. 17 roskalavallista ja ison varastorakennuksen täyttäneitä myyjäisiä myöhemmin (ja perusteellisen remontin jälkeen home- ja hiiriongelmien jäljiltä) roinan alta paljastui ihan kaunis talo. Uskomatonta, miten jollain voi talossaan olla huoneita, joissa ei ole käyty kahteentoista vuoteen, kun sinne ei yksinkertaisesti mahdu kulkemaan.

Uskomattomampi oli kuitenkin joululahja-show, jossa Oprah lahjoitti katsomossa istuvalle yleisölleen lahjan toisensa perään. Ihmiset kirkuivat, varmaan pyörtyilivätkin onnesta, kun saivat jääkaappipakastimen, tehosekoittimen, dvd-leffoja ja mitä kaikkea muuta. Oprah oli tietysti äärimmäisen ihastunut itseensä, kun oli saanut sponsorit lahjoittamaan niin hyvät roinat. Luki ruudulta ylistäviä tuoteselostuksia ja hymyili korvasta korvaan. Enemmän minua kuitenkin ällötti yleisö, joka lateli kiitosrukouksia Jumalalle siitä, että sai lisää turhuuksia.

Kummallinen joulu, kaiken kaikkiaan. Nyt valmistaudutaan murun kanssa Suomeen tuloon, lähdetään muutaman päivän sisällä, tarkkaa ajankohtaa ei vielä tiedetä. Nyt pitäisi marssia kauppaan ostamaan lämmintä vaatetta, että sitten tarkenee. Takinkin tarvitsisin, mutta voi olla että ostan sitten vasta Suomesta. Riippuu siitä, ovatko täällä vielä alennuksessa, muuten ovat sairaan kalliita laatuun nähden. Kaikille ystäville ja tutuille terveisiä, nähdään ihan kohta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: