Matkatoimisto reppuli&muru tiedottaa

Delfiinejä, moskeija, vaatekauppoja, käsityöläispajoja, basaarimeininkiä, autossa istumista, ruokaa, ruokaa, ruokaa,… Siinä matkatoimisto reppuli&murun tarjoama puuhapaketti ensimmäisille vieraille tällä turistikaudella. Niin on kiirusta pitänyt, että ei edes kuvia ole ehtinyt blogiin siirtää, kun ne pitäisi ensin pienentää. Kuvia siis vasta myöhemmin.

Vauva voi hyvin, onnistuttiin istuttamaan vauvaan pieni shoppailijan siemen, niin että vanhemmat varokaa! Vanhempi matkalainen on ehtinyt polttaa naamansa. Kaikki on juuri niin kuin lomamatkalla kuuluu ollakin!

2 vastausta to “Matkatoimisto reppuli&muru tiedottaa”

  1. katriina Says:

    Kiitos informaatiosta. Täällä on isä ja äitee vuoroin istunut non stoppina koneen äärellä. No ollaan me kuitenkin töissä käyneet ahertamassa välillä. Hauskaa että teillä on siellä kivaa. Isäntäväki saa toipua tietysti viikon kun kaksikko poistuu maisemista. Vanhukselle voitte ilmoittaa että punaanern naama on komia ja hyvinvoinnin sekä vaurauden merkki! Toivotaan nottei nahka kesi.
    Säästä puheen olen eilen satoi lunta koko päivän viistoon. Osa kyllä suli poiskin samantien. Tänään ihana aurinkoinen ilma. Muutama aste pakkasta. Nyt kutsuu peti. Aamulla aikainen herätys!!!

  2. reppuli Says:

    Pahoittelen, että tiedotus on hieman ontunut. Hyvin täällä siis voidaan. Terfyysiä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: