”Mihin tahansa käännän pääni, punanahkoja nään”

Kunnon turistimeininkiä! Vieraamme viettivät tänään tovin uima-altaalla, ja kappas vaan, takaisin kotiin kömpi kaksi punanahkaa. Vain otsat vilkkuvat valkoisina (päät oli viksusti peitettyinä).

Tänään oli yhdistetty lepo- ja hemmottelupäivä. Aamu alkoi nääs kynsihoidolla übertehokkaiden filippiininaisten käsittelyssä (se siitä hemmottelusta). Siinä välissä sitten lekottelua ja nyt iltasella supisuomalaisten lihapullien paistamista ja pullien pyörittelyä. Huomenna matkatoimiston väki starttaa taas autoajelulle ympäri saarta, saa nähdä mitä kaikkea käteen tarttuu matkalla…

Pienenä kuriositeettina tässä kaiken turismin keskellä mainittakoon, että Bahrainissa on ollut paljon puhetta viime aikoina kampanjasta, jolla pyritään estämään homoseksuaalien tulo maahan. Kyseinen suuntaushan on nimenomaan ulkomailta tuleva ikävä sairaus, joka viruksen lailla uhkaa pyyhkäistä normibahrainien siveellisen elämäntyylin unholaan. Estäkäämme se siis!

3 vastausta to “”Mihin tahansa käännän pääni, punanahkoja nään””

  1. åiti Says:

    Meillä täällä on luvassa pientä pakkasta ja räntää…,huonot ajokelit tulossa viikonloppuna.Nauttikaa turistit vielä kun saatte.

  2. santtu Says:

    Katto nyt vanhempi flikka ettei liikaa aurinko nahkaa kärvennä se kuulemma vanhentaa hipiää…ja nuorempi turisti älä ota oppia vanhemmasta flikasta…

  3. SIRU Says:

    Puna laskeutunut…….Loma muisto vain ,mutta hieno sellainen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: