Kuulumisia

Pahimmanlaatuinen blogiblokki päällä. Nyt yritän ryhdistäytyä.

Bahrain valmistautuu taas formulakisoihin, jotka pidetään huhtikuun alussa. Risteykset ja tienvarret ovat saaneet formula-aiheiset koristukset, jotka ohjaavat kisaturisteja kisapaikalle. Muru odottaa kisoja jo innolla, mutta minä en tänä vuonna osallistu. Tiedossa on muuta ohjelmaa.

Eilen oli ensimmäinen merkki kesän tulosta. Mieletön hellepäivä, allekirjoittaneen mielestä jo liian kuumaa: varjossa +30. Hieman tuskastuneena muistelin kesien tukalaa auringonpaahdetta. Onneksi tässä on vielä pari kuukautta kohtalaista säätä. Tänään oli onneksi taas helpompaa, tuuli yltyi vaihteeksi ja koko taivas pysyi hiekasta harmaana koko päivän.

Ensimmäiset vieraat lähtivät toissayönä, seuraavat saapuvat lauantaina. Turismikoneisto on meikäläisten huushollissa niin hyvin rasvattu ja testattu, että tämä sujuu jo rutiinilla. Muru lähti viime yönä Suomeen muutamaksi päiväksi, tulee takaisin perjantaina. Puolipakollinen pikavisiitti asioiden hoitamiseksi. Minä jäin kotiin valmistautumaan seuraaviin vieraisiin.

Siinä mielessä vieraiden tulo on tosi kiva juttu, että tulee itsekin tutustuttua uusiin paikkoihin Bahrainissa. Vaikka pikkusaari onkin, aina uusia paikkoja löytyy. Viimeisin oli Beit Isa Bin Alin naapurusto, todella kaunis kylämiljöö, josta tuli ihan Kreikka mieleen. Sinne pitää kyllä mennä kameran kanssa heilumaan uudestaankin!

Yksi vastaus to “Kuulumisia”

  1. SIRU Says:

    Kiitos oikein paljon isäntäväelle toivottavat vieraat.Oikein oli mukava matka.Kuljettiin saarta ympäri,monenlaista nähtiin.Turismikoneisto oli kyllä hyvin rasvattu!!!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: