Lentävä matto, mutta minkävärinen viini?

Juuri palattiin mattokaupoilta. Tämänkertaiset turistit ostivat pari pientä kashmirmattoa. Kuulemma lentävätkin, varsinkin yöllä parin viinipullollisen jälkeen, ja komeasti. Se jäi vain matkalaisia mietityttämään, että onko sillä väliä onko viini punaista tai valkoista?

Mattokaupat ovat kyllä ihan oma taiteenlajinsa. Meiltä on murun kanssa vieläkin oma matto ostamatta. Tai siis, ostettiin mekin tässä äskettäin pari pientä kashmirsellaista, mutta vielä tekisi mieli ostaa joku hieno vähän isompi. Ehkä sitten joskus vähän myöhemmin.

5 vastausta to “Lentävä matto, mutta minkävärinen viini?”

 1. SIRU Says:

  Olikohan sama mattomies,joka reippaana hyppelehti mattokasojen päällää kun edellinen ”ryhmä” ostoksilla kävi?Onko siellä käytössä bonuskortit,kuten meillä plussakortit.Kannattais ehdotella ,tulis kovasti plussapisteitä .Jos sama meno kaupoilla jatkuu,siis mattokaupoilla.

 2. reppuli Says:

  Käytiin tällä kertaa eri kaupassa, mutta samanlaiset mattopinot sielläkin oli… Bonuskortti vois olla ainakin mattoihin erikoistuneilla naapureilla ihan hyvä juttu!

 3. Anne-May Says:

  Kyllä kannattaa käyttää vieraita AINA VAAN SAMASSA kaupassa, jos vaan tuntuu että hinnat ovat kohdallaan ja palvelu hyvää. Olette sitten itse vahvoilla ”vanhoina asiakkaina” (eli keränneet Lähi-idän plussapisteitä) kun itse haluatte ryhtyä hieromaan kauppa siitä isommasta matosta. Tietysti, jos viereisessä kaupassa sillä kertaa miellyttävämmän maton, niin eihän sille mitään mahda..siinä saa plussapisteet jäädä 😉

 4. Teppo Says:

  Jaa’a pitäsköhän sitä Qassimin valikoimaa käydä ihmettelemässä, jahka kun pääsen sinne..

 5. reppuli Says:

  Anne-May: Käytiin naapurin kanssa, joka on hieronut ystävineen niin paljon kauppaa monessa kaupassa, joten kyllä niitä pisteitä on kertynyt ihan hyvin…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: