Tapahtumarikas (ja välillä toivoton) päivä

Nyt on sitten taas oma rauha hetken aikaa, sillä aamulla kävin heittämässä turistit lentokentälle.

Aamupäivällä käytiin murun kanssa metsästämässä puuseppää, mutta jäi vielä yritykseksi. Yksi potentiaalinen löytyi, mutta pari muuta oli aivan toivottomia. Pyörittelivät piirustuksiani sen näköisenä, että eivät tiedä missä päässä on pää ja missä häntä. Ehkä on parasta jättää nämä hommat ammattilaisten käsiin… Katselemme siis vielä. Tarvitsemme kyllä kipeästi lipastoa jossa voisi säilyttää cd-levyt ja dvd:t, sillä pinoissa säilytys on rikkonut jo monta koteloa ja levyjen metsästys kuunneltavaksi on yhtä helvettiä. Kun se minkä haluaa on aina tietysti pinon alimmaisena.

Juuri kun pääsimme kotiin, soi puhelin. Naapuri soitti hädissään, olivat jääneet keskelle aavikkoa kun auto oli sanonut sopimuksensa irti (tietty just puolenpäivän aikaan, kun on kaikkein kuuminta). Minä lastasin auton täyteen juotavaa ja kaahasin tuhatta ja sataa elämänpuulle. Niin monta kertaa kun olen naureskellut, että on paras ottaa juotavaa mukaan kun lähtee ajelemaan, ettei jano yllätä kesken kaiken. Kuinka oikeassa voikaan olla… Onneksi sentään kännykkä toimii siellä hiekkaerämaan keskelläkin, olisi pitkä kävelymatka apua hälyttämään.

Siinä ajellessa muistin, että minun piti jo aamulla soittaa Bahrainiin viime viikonloppuna saapuineille ”uusille” suomalaisille. Soitinkin sitten heti, ja meinasi totaalisesti palaa käämit, kun hotellin operaattori yhdisti minut välillä respaan, välillä ravintolaan ja välillä keittiöön. Lopulta luovutin, kun näytti olevan niin mahdotonta yhdistää hotellihuoneeseen. Uskomatonta! Hieman kiehutti…

2 vastausta to “Tapahtumarikas (ja välillä toivoton) päivä”

  1. SIRU Says:

    Onneksi teillä on naapuriapu voimissaan.Ja ELÄMÄNPUU tullet nähtyä lähiaikoina usein.Oliko puu kasvanut?….

  2. reppuli Says:

    Minä en paljon puuta katsellut, keskityin jakamaan janoisille juomista. Sitäpaitsi huomion kiinnitti lähellä loikoileva monikymmenpäinen kamelilauma. Niitä tuijotellessa meinasin ajaa autolla melkoiseen monttuun… Siinä oltaisiin sitten kökötetty, sekä autettavat että auttaja, kahden rikkinäisen auton kanssa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: