Ruuhkablues

Voi elama naita ruuhkia. Bahrain on pieni saari ja sita halkoo muutama iso Highway, joita pitkin suurin osa ihmisista kulkee tyomatkat. Jokaisessa autossa kokottaa yksi ihminen, eivatka autot ole pienia, vaan valtavia maastureita. Saaren etelaosassa matka Highwaylla menee suhteellisen joutuisasti eritasoliittymien ansiosta (vaikka kylla siellakin ruuhkia saadaan aikaiseksi), mutta Manaman lukuisat liikennevalot pysayttavat etenemisen.

Minua etelan eritasoliittymat eivat juuri auta, silla melkein koko matkalla joudun jumittamaan liikennevaloissa tai niista aiheutuneissa ruuhkissa. Bahrainia halkovan Highwayn ensimmaiset liikennevalot aiheuttavat mielettoman pitkat jonot, joissa istuessa menee ainakin vartti. Tanaan jouduin sen jumituksen lisaksi istumaan joka ikisessa risteyksessa punaisissa valoissa. Ei puhettakaan vihreasta aallosta!

Bahrainin liikenne on selvasti vilkastunut (vai pitaisiko sanoa hidastunut) viimeisen vuoden, puolentoista aikana. Ruuhkia oli ennen sitakin, mutta nyt eron huomaa selvasti. Meidan kotinurkille on sina aikana rakennettu paljon uusia taloja, mika on aiheuttanut automaaran tuplaantumisen, ellei jopa triplaantumisen.

Ahdistaa!

 

4 vastausta to “Ruuhkablues”

 1. åiti Says:

  Siellhän on bensa todella halpaa joten kimppakyytejä tuskin harrastetaan.

 2. Teppo Says:

  Bahrainilaiset, nuo ekologiset pikku veijarit.

 3. reppuli Says:

  Osuitte naulan kantaan!

 4. SIRU Says:

  Täällä sitä survotaan polkupyörällä töihin ,pääseekin pitkin meren rantaa.Kaunista!Siis kauramoottotrilla menoksi.Siellä oli ne pyörätiet vähissä jä fillarit myös.Voisivat rakentaa niitä,säästäis luontoa.Tätä meidän tellusta saasteilta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: