Hoh

(Hassua kirjoittaa ilman aakkosia….)

Kirjoitin tassa manna paivana pitkan sepustuksen paikallisesta rekrytoinnista, mutta jonnekin bittiavaruuteen se havisi. Harmi. En jaksa enaa muistella mita kirjoitin, mutta kirjoitusinnon laukaisi havainto siita, etta kovapintaiset nuorukaiset nayttavat taalla jarjestaan harrastavan runojen kirjoittamista, maalaamista ja laulamista. Herkkia poikia.

Bahrainissa on ollut jo monta paivaa kova hiekkamyrsky, eilen varsinkin toista ajellessa oli tosi myllakka. Nakyvyys oli todella huono normaaliin verrattuna ja ilma oli todella tunkkainen. Tanaan nayttaa jo paremmalta, mutta jos saatiedotuksiin on uskominen, ei tama viela ole ohi.

Suomalaisyhdyskuntamme suunnittelee juhannusjuhlia uima-altaan reunalla. Talla kertaa kokoonnumme ystavan pieneen ja sympaattiseen compoundiin jossa on todella hieno allastalo. Kun vaan joku toisi suomalaista grillimakkaraa! En yleensa makkaraa juuri syo, mutta jotenkin se juhlistaisi tata juhannusta taalla hiekan ja polyn keskella. Suunnitelmia taman toteuttamiseksi on jo kovasti.

Mina olen toissa kuun loppuun saakka (lasken jo paivia) ja sitten lahdetaan lomalle murun kanssa. Ruotsin kautta Suomeen. Oi, tuskin maltan odottaa!

2 vastausta to “Hoh”

  1. åiti Says:

    Me täällä vasta teitä odotetaankin,pian aika koittaa.

  2. SIRU Says:

    Täällä Hesassa aatonaaton yö on pimeä.Ei mitenkään maitomaisen lämmin ollenkaan.Tervetuloa Suomeen sieltä hiekan keskeltä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: