Maailman rennoin verikoe

Kävin tässä taannoin verikokeessa. Labrasta poistuessani suuni oli leveässä virneessä, sillä enpä ole ennen moista verikokeen ottotilannetta kokenut!

Kävin viemässä lääkärin lähetteen oikealle luukulle, ja paperin vastaanottanut keski-ikäinen, karvainen bahrainilainen mieshenkilö vinkkasi minut sivuovesta sisään. Istahdin tuoliin ja mies alkoi rennon rauhallisesti kaivamaan esiin verikokeen otossa tarvittavia välineitä samalla suupielestään työkaverilleen rupattaen. Paidankaulus repsotti auki, leuassa parransänki, hihat oli kääritty ylös ja otteet olivat rennon ronskit. Enpä olisi paljon ihmetellyt jos suupielessä olisi roikkunut tupakansätkä.

Verikoe oli hetkessä ohi, ja vaikka elonestettä valutettiinkin muutama tuubillinen se ei sattunut pätkääkään. Koko toimitus hoidettiin samalla puolihuolimattomalta vaikuttavalla asenteella. Mies teki minuun kyllä vaikutuksen. On vaikea jännittää (mitä yleensä vastaavissa toimenpiteissä teen), kun toinen oli niin überrelaxed.

Vieläkin naurattaa.

2 vastausta to “Maailman rennoin verikoe”

  1. SIRU Says:

    Kuitenkin siellä näköjään mies voi ”hoitaa”naispuolista asiakasta.Mutta miten on toisinpäin?Rento tyyli olikin varmaan takoituksellista ,pistetään ohimennen neulalla.Niin ei huomaa mitään…..?…Vai.

  2. reppuli Says:

    Tarkoituksellista tai ei, ainakin toimivaa!

    Täällähän taannoin tehtiin aloite, että lääkärit saisivat hoitaa vain oman sukupuolensa edustajia, mutta se aiheutti kipakan vastalauseiden vyöryn. Toivottavasti hautaavat aloitteen, ei siitä ainakaan enää ole kuulunut mitään. Tällä hetkellä lääkärit ja hoitajat hoivaavat vastakkaisen sukupuolen edustajia ilman ongelmia.

    Paitsi taannoin minun piti allekirjoittaa paperi, jossa suostun mieslääkärin suorittamaan toimenpiteeseen, joten totuus saattaa silti olla tarua ihmeellisempää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: