Parkkisakko

Saatiin veljen kanssa parkkisakko ”laittomasta maastoparkkeeraamisesta”. Olemme parkkeeranneet laina-auton ihan tuohon lähelle, tien viereen. Siinä on veljen mukaan aina autoja. Eilen illalla kauppakierrokselle lähtiessä tuulilasissa sitten odotti pikavoitto. Minulle ei tullut edes mieleen, että paikkaan ei saisi pysäköidä. Olen kai liiaksi tottunut bahrainilaiseen joustavaan parkkeerraustyyliin…

Helsingin ja sen lähiseutujen kadut ja tiet näyttävät suurimman osan aikaa hassun tyhjiltä. On kuin aavekaupungissa ajelisi. Bahrainissa on tottunut siihen, että melkein mihin tahansa vuorokaudenaikaan liikkeellä on aina autoja, toki keskellä yötä aavekaupunki-efekti valtaa kadut sielläkin. Mutta seitsemän aikaan illalla? Silloinhan kaikki vasta lähtevät liikkeelle!

Eilen tein pitkän kävelykierroksen kantakaupungissa. Tulee vaan helposti kalliiksi nuo kaupunkikävelyt. E sillä, että tulisi ostettua kauheasti mitään (on pakko rajoittaa, matkalaukku on jo nyt ihan täynnä), mutta kahvilassa piipahdukset ja kevyet lounaat maksavat ihan hirveästi. Säännöllisesti kahvilareissusta saa pulittaa melkein kymmenen euroa, vaikka ei mitään kummallista ostaisikaan! Ei sillä, kyllä Bahrainin Starbucksissa tai Costa Coffeessa alkaa olla melkein samat hinnat nykyään kun kaikki nostavat korkean inflaation vuoksi hintojaan.

Murukin on ehtinyt jo tekemään ensimmäisen työkeikan. Soittelin sille äsken, ja sieltä vastasi uupunut mies, joka oli menossa nukkumaan yötyörupeaman jälkeen. Pieni vilahdus nettikameran kautta, ja tuli heti hirveä ikävä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: