Kävelyretkellä mieleen tullutta

Tuntuu siltä, että kaikki ystävämme ovat rakentamassa taloa, remontoimassa tai ehtineet jo rakentaa ja remontoida. Tuotoksia tarkastellessa itselle tulee hirveä hinku päästä myös jonkun oman projektin kimppuun! Bahrainissa vuokrakämpässä mahdollisuudet remonttiin ovat olemattomat, joten täytyy vain tyytyä haaveilemaan. Ehkä sitten joskus. 

Tää on eräs ulkomailla tilapäisesti asumisen varjopuolia. Toki Bahrainissakin voisi ostaa asunnon tai talon, tarjontaa on yllin kyllin, mutta hinnatkin alkavat olla pilvissä. Hetken harkittiin murun kanssa sijoittamista pikkusaaren asuntomarkkinoille, mutta joku jarruttaa. Taidan olla ihan liian realisti uskoakseni myyjien lupauksiin. Pari vuotta sitten sijoittamisessa olisi voinut ollakin järkeä, mutta nyt likoon pitäisi laittaa niin paljon rahaa, että meikäläiset lyövät jarrut pohjaan. Toki se saattaisi olla tuottoisa bisnes, muttamutta.

Aikamoisia lukaaleja Suomessakin rakennetaan. Kävelin äsken tuossa lähitienoilla ja sinne, keskelle metsää, on noussut talo jos toinenkin. Varmaan jos asuttais Suomessa, meilläkin olisi parhaillaan tekeillä vastaavanlainen projekti. 

Huoh.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: