Pulahdus altaaseen

Olemme onnekkaita, kun meillä on suomalaisia naapureita peräti kahden talollisen verran. Nyt hyödynsin toisen naapurimme seuraa altaalla. Aiemmin päivällä, kun uskalsin pistää nenäni ulos ensimmäistä kertaa sitten kotiin paluun jo hämmästyin: eihän täällä olekaan niin kuuma! Tai siis oli kuuma, mutta ei paistuvaa!

Auringon ollessa jo laskusuunnassa suunnattiin sitten naapurin kanssa altaalle. Naapuri on mittaillut ansiokkaasti altaan veden lämpötilaa. Kesän ennätys on elokuun alusta, +37 astetta. Nyt se on +34. Etukäteen hieman tuskailin, että se on aivan liian kuumaa, mutta nopeasti siihen tottui, ja se alkoi tuntua ihan kivan lämpimältä. Hieman viileämpää se saisi olla, mutta näinkin pärjää.

Altaassa sitten vierähti jokunen tovi, nyt pitäisi tallustaa suihkunraikkaana tuonne toiseen naapuriin seuraamaan vilkkaan lapsiperheen elämää ja tuijottamaan tellusta frendejä. Huomenna ehkä piipahdus rannikolle, Al Dar -saarelle, ja sitten illalla kavereita kylään. Muru haluaa kuulemma grillata. Yritin Pastanjauhantaa -blogista jo vakoilla hyviä grillausohjeita. Hampurilaisia hieman mietin, mutta suunnitelmat saattavat muuttua vielä moneen kertaan. Hodareita ja?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: