Übertehokasta

Kampaajalla käyminen jännittää aina vähän. Jostain syystä en ole onnistunut löytämään hyvää luottokampaajaa. Tai siis olen löytänyt, monta, mutta aina kun löydän yhden hyvän, hän lopettaa/ muuttaa maasta. Sitten joutuu taas vähän arvalla menemään jonkun muun käsittelyyn.

Nautin suunnattomasti Dessangella käymisestä, vaikka välillä vähän diivailevalta paikalta vaikuttaakin. Mutta ennen lomaa, pitkän työputken jälkeen, oli ihanaa lysähtää hierovaan tuoliin ja tuntea, miten päänahkaan siveltiin ihanalta tuntuvia voiteita ja annettiin samalla päähierontaa. Mutta valitettavasti en ole aina ollut hiustenleikkuutulokseen siellä aivan tyytyväinen.

Tänään kokeilin ystävän kehumaa paikkaa ihan tässä naapurustossa. Eilen käytiin siellä jalkahoidossa, ja samalla varasin itselleni täksi päiväksi hiustenleikkuuajan. Ja hups, vajaassa puolessa tunnissa minulla oli uusi look, johon olen kerrankin tyytyväinen. Ei mitään erikoista, perussimppeli leikkaus, mutta toimii. Hinta murto-osa huippusalongin kiskurihinnoista. Taisin juuri löytää itselleni uuden übertehokkaan luottokampaajan. Dessangessa voi sitten vaikka käydä kasvohoidoissa jos haluaa hemmottelua…

2 vastausta to “Übertehokasta”

  1. SIRU Says:

    Uudesta lookista kuva!!!!!!!!!!

  2. reppuli Says:

    No jaa, lookki ei ole mitenkään uusi, muunnelma samasta kampauksesta, joka mulla on ollut jo vuosia. Peruspolkka ilman otsatukkaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: