Goodbye kuusiokoloruuveille!

Käytiin murun kanssa uimassa eilen illalla pitkästä aikaa. Luulisi, että kun kerran ihan vieressä on allas vapaassa käytössä, siellä tulisi käytyä joka päivä, mutta ei. Laskin, että olen käynyt uimassa Suomi-loman jälkeen vain ihan muutaman kerran. Ensin oli liian kuuma, sitten tuntui siltä, että on edelleen kuuma, vaikka oikeasti vesi olisi ollut just sopivaa. Eilen tajusin, että pian vesi alkaa olla liian kylmää! Huomiseksi voisi suunnitella vedessä lillumispäivän, altaan reunallakin voisi makoilla hetken auringossa. Saisinkohan jonkun rekrytoitua mukaan?

Viime päivät ovat kuluneet kaikenlaisessa pienessä puuhastelussa. Olen käynyt pariinkin otteeseen uudessa ostoskeskuksessa, joka on kyllä aika mainio. Ainut haittapuoli siinä on se, että se on niin iso. Pitää oikeasti suunnitella missä kaupoissa aikoo käydä ja missä järjestyksessä, jottei kilometrejä tule valtavasti. Tässä yksi päivä ostin yhdestä liikkeestä uuden lipaston, ja suunnittelin jo, miten saan lipaston osat sisältävät laatikot roudattua autoon. Myyjä katsoi minua vähän ihmeissään, ”Etkö halua, että kokoamme sen ja kuljetamme sen sinulle kotiin?” Yksi syy pitää Bahrainista, ei kuljetusongelmia tai kuusiokoloruuvin käyttöpakkoa! Ilman lisäkustannuksia, totta kai!

Uuteen shoppailutaivaaseen on tullut tutustuttua sen verran tipoittain, että löytöretkiä voi siellä tehdä vielä pitkään! Ramadanin aikaisen kotonaoleskelun jälkeen tuntuu suorastaan taivaalliselta pikaisesti piipahtaa ostoksilla keskellä päivää! Kaikki ne rahat, jotka syyskuun aikana tuli säästettyä kotona istumalla, tulee takuuvarmasti törsättyä vielä.

Yksi vastaus to “Goodbye kuusiokoloruuveille!”

  1. SIRU Says:

    Kyllä täällä olisi yksi vapaaehtoinen makoilemaan altaan reunalle.On kyllä vähän pitkä matka!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: