Uima-altaalla on…

…parhaillaan naapurin kovetut bileet. On cateringia ja viimeisen päälle puettua sakkia. Muru on mennyt jo nukkumaan, toivottavasti saa unta. Minä jäin vielä valvomaan, kun vielä ei nukuta tarpeeksi. Onneksi näihin juhliin ei ole järkätty dj:tä ja diskovaloja, niin kuin kerran erään teinin synttäreille. Minusta se oli vähän liikaa keskellä compoundia  järjestettyihin bileisiin…

Ei kuitenkaan pidä liikaa valittaa, ollaan me suomalaisetkin eräänkin kerran pitäneet pirskeitä yömyöhään tuossa altaan reunalla. Meillä vaan on ollut yleensä aika lailla rennompi meininki kuin mitä tuolla näyttää parhaillaan olevan. Patsastelusta ei meillä tietoakaan.

Äh, rasittaa, netti ei toimi vieläkään pöytäkoneella. Minulla olisi postattavana pari tosi hauskaa kuvaa, mutta en jaksa siirtää niitä muistitikulle, jotta saisin ne julkaistua. Teidän täytyy vain jäädä odottamaan. Muistuttakaa myöhemmin, jos unohdan koko jutun.

Käytiin murun kanssa tänään ex tempore -ajelulla. Alun perin tarkoituksena oli käydä elektroniikkatavaratalossa Isa Townissa ja käytiinkin, mutta päädyttiin lisäksi ajelemaan ympäriinsä. Näyttää siltä, että koko Bahrain on yhtä tietyömaata. Onneksi Isa Townin liikenneympyrät ovat vaihtumassa liikennevaloiksi (osa muutostöistä on jo valmiita), sillä kyseiset valtaisan liikennemäärän imaisevat risteykset ovat olleet ainakin meikäläisen, ja uskon että monen muunkin, kauhu. Jos liikenneympyröihin on päässyt sisään, on voinut olla toinen juttu päästä sieltä pois, sillä kaikki kaahaavat niissä kuin hullut. Liikenneympyrät ovat ok, jos liikenne on maltillista, mutta isot automäärät ovat niille yksinkertaisesti liikaa.

Jotta ei menisi (taas) pelkästään liikenteestä valittamiseksi, todettakoon, että viime päivinä olen ottanut pitkästä aikaa uima-altaasta täyden hyödyn irti, ja loikoillut siellä pari tuntia joka päivä. Vesi on nyt kuin linnunmaitoa, aivan loistavaa! Suorastaan hävettää nauttia olostaan niin paljon…

Yksi vastaus to “Uima-altaalla on…”

  1. SIRU Says:

    Edelleen olis kiva loikoilla siellä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: