Aikataulut mättää

Kävin just äsken lääkärissä, ihan perustsekkauksessa. Etukäteen jo ihmettelin, kun sain ajan puoli yhdeksäksi illalla, olin ajatellut, että iltapainotteiset ajat liittyivät vain ramadaniin, mutta näköjään niitä jaetaan myös muuna aikana vuodesta. Vähän pitkin hampain otin ajan vastaan, kun ei lähiaikoina toista sopivaa ollut tarjolla.

Nyt harmittaa. Pääsin lääkärille vasta puoli kymmeneltä, tunnin odottelun jälkeen. Vähän turhan myöhäinen aika minun mielestäni. Vaikka kyseessä on yksityissairaala, heillä on lähes aina aikataulut myöhässä. Onneksi osasin varautua odotukseen etukäteen ja minulla oli kirja mukana. Ehdinkin lukea siitä aika siivun siinä istuskellessani.

Todennäköisesti maanantaina on tiedossa taas odottelua. Ei tosin lääkärissä, vaan kotona. Kävin tänään tilaamassa uuden jääkaappipakastimen, kun vanha on niin epäkäytännöllinen. Lupasivat toimittaa sen maanantaina. Kysyivät, että haluanko sen tiettyyn aikaan, vai voivatko tuoda milloin vain. Minä tokaisin takaisin, että ei taida olla mitään hyötyä sopia tarkempaa aikaa, sillä laite tuodaan kumminkin ihan randomaikaan, sen mukaan miten kuskeilla sattuu kierroksella aikaa menemään. Myyjän piti myöntää, että ei kuskien aikatauluihin kauheasti voi vaikuttaa… Ja kun kommentoin, että joskus deliveryt, joiden piti olla paikalla kymmeneltä, tulevat vasta neljältä iltapäivällä ja joudun odottamaan koko päivän, myyjä naurahti, että ”I hope that we are not that kind of people”.

Inshallah, saa nähdä.

2 vastausta to “Aikataulut mättää”

  1. reppuli Says:

    Hih, eivät olleet ”that kind of people”, mutta ihan metsässä silti. Istuttiin naapureiden kanssa kahvipöydässä, kun ulko-oven eteen kurvasi lava-auto lastinaan valtava boksi. Toivat sitten jääkaappi-pakastimen tänään, kun oikeasti kuljetuksen piti olla vasta huomenna! Sattumalta oltiin paikalla.

    No, parempi näin päin…

    Lauantaina toivat sen lipaston, jonka tilasin viikko sitten. Ryhtyivät kokoamaan sitä vasta meillä ja puolivälissä huomasivat, että takalevy puuttuu. Joudun kuitenkin huomenna siis odottamaan kotosalla, sillä tuovat puuttuvan osan silloin ja kokoavat lipaston loppuun. Toivoa on kuitenkin, että kotijumitus jää lyhykäiseksi, sillä ainakin ekalla kerralla olivat aika täsmällisiä.

  2. SIRU Says:

    Onpas myhäisiä aikoja lääkärille,melkeinpä tuo kuullostaa päivystyspolilta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: