Pilvisen päivän monologi

Vau, taivaalla on pilviä! Ja tässä eräänä päivänä jopa satoi! Sade ei kylläkään kestänyt muutamaa minuuttia kauempaa, mutta pisarat olivat sen verran isoja, että saivat hetkessä maan lainehtimaan. Lätäköiden kuivuttua jäljelle jäi kuivunut muta, jota vesi oli kuljettanut ympäriinsä. Saa nähdä tuleeko Bahrainin 10 päivän vuosittainen sadekiintiö pian täyteen.

Tänään vihdoin viimein sain kotiin uuden lipaston, jonka tilasin jo pari viikkoa sitten. Viikko sitten itse asiassa toivat sen jo kotiin, mutta osina, ja tajusivat vasta paikan päällä, että yksi osa puuttuu. Tänään toivat viimein sen puuttuvan osan ja värkkäsivät varmaan tunnin tuossa lattialla kootessaan hökötystä. Ja minä olin niiiiiiin tyytyväinen, että ei tarvinnut itse tarttua kuusiokoloruuvariin!

Muru on työkeikalla Lontoossa. Sitä ennen sillä oli kolmen päivän vapaa, pitkästä aikaa. Käytiin muun muassa juhlistamassa 9-vuotisjuhlapäivää. Apua, siitä on todella niin kauan, kun murun kanssa tavattiin! Illastettiin juhlan kunniaksi La Fontaine -nimisessä erittäin tunnelmallisessa ravintolassa, mutta valitettavasti huono palvelu ja keskinkertainen ruoka vähän latistivat tunnelmaa. Jouduimme odottamaan ikuisuuksia, jotta meitä palveltaisiin. Minulla on periaatteena, että jos olen tyytymätön palveluun, kerron siitä heti paikan päällä. Mutta kun kerroimme kohteliaasti tyytymättömyydestämme tarjoilijalle, joka viimein suvaitsi tulla meitä palvelemaan, hän suuttui ja lähti niskojaan nakellen, nokka pystyssä pois paikalta. Aika epäammattimaista käytöstä, sanoisin.

Eikö hän ollut kuullut, että aasiakas on aina oikeassa?

2 vastausta to “Pilvisen päivän monologi”

  1. Teppo Says:

    Todellakin pitää aina muistaa huomattaa, jos aihetta löytyy. Useimmiten se kuitenkin menee näin:

    ”Maistuiko ruoka?”
    ”Juu oikein hyvin kiitos” sanoo kaveri, joka on juuri järsinyt kiukulla kengänpohjaa muistuttavan 25 euron pihvin.

  2. SIRU Says:

    Täällä on kyllä satanut reippaasti parina päivänä,kunnon syysmyrskyt.Paikoin ollut sähköt poikki.Tuuli vinkuu nurkissa.Tykkään tästä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: