Hyvää joulua!

Pikkumuru makoilee parhaillaan tyytyväisenä isänsä sylissä nalleasu päällä. Reissu on mennyt oikein hyvin. Poika nukkui molemmat lentomatkat, nukahti aina sopivasti juuri ennen koneeseen nousua. Hätämatkustusasiakirjakin toimi loistavasti. Hieman kyllä kiukutti, kun passihakemuksessa on niin äärimmäisen tärkeätä, että hakija on itse paikalla hakemusta jätettäessä, ja sitten kuitenkin matkustettaessa kukaan passivirkailijoista ei edes halua nähdä koko vauvaa! Turhaa byrokratiaa, sanon minä!

Bahrainin lentokenttä on kyllä ihan karsea paikka, ilmastointi täysillä ja kuulutusten volyymi käännetty kaakkoon. Erittäin vaikea löytää rauhallista imetyspaikkaa. Ja yritä siinä sitten nukuttaa vauvaa… Onneksi on hyvät unenlahjat kun sille päälle sattuu…

VR:kään ei petä koskaan. Lähdettiin tiistaina Tikkurilan asemalta Tamperetta kohti, ja viereen puksuttikin ikivanha sininen juna odotetun IC2:n sijaan. Ja kaikki istumapaikat tietenkin varattu, lisäksi käytävät pursuavat seisovia ihmisiä. Pikkumuru huusi jo ulkona suoraa huutoa, vaippa odotti vaihtamista ja hirvee nälkäkin pienellä miehellä.

Satuttiin onneksi nousemaan konduktöörin vaunuun. Vaihdoin vaipan häthätää rahtitilassa, mutta imetys siellä olisi ollut täysin mahdotonta. Siksi patistin murun kysymään konduktööriltä saisinko mennä konnarin koppiin imettämään. Onneksi antoi luvan ja istuinkin siellä sitten koko matkan Treelle. Mutta arvatkaa kiehuttiko, kiva matkustaa pienen vauvan kanssa sellaisessa kaaoksessa! Hetken iski jo äidille melkoinen paniikki. Lopuksi sitten nauratti istua pienessä kopissa tuhiseva nyytti sylissä ja täysin hämillään oleva konduktööri harhailemassa ees taas. Ei ihan sellainen reissu mitä odotin!

Kiva on olla Suomessa, kaikesta huolimatta reissu on kannattanut. Mummi, vaari, eno ja muut sukulaiset ovat pienestä miehestä täysin ihastuksissaan ja sylejä riittää. Ei muuuta kuin oikein rauhallista joulun jatkoa kaikille!

4 vastausta to “Hyvää joulua!”

 1. Nimetön Says:

  Pitakaa hauskaa ja nauttikaa Suomen joulusta!

 2. Sari Says:

  ….on se tuntematon…. 😉

 3. SatuSanna Says:

  Rauhaisaa Joulua teille kaikille.

 4. santtu Says:

  Kyllä on söpö koko pieni vauva pallero voitte uskoa …ihan syötävän ihana.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: