Biitsillä ja mattokaupoilla

Hemmetin hiekkamyrskyt. Toivottavasti tänään on kirkkaampaa!

Maanantaina oli profeetta Muhammedin syntymäpäivä ja Bahrainissa yleinen vapaapäivä. Meillehän yleensä nuo yleiset vapaat eivät päde, mutta nyt oli sattumoisin murullakin vapaapäivä samaan aikaan. Siispä lähdettiin naapureiden kanssa Yacht Clubille viettämään rantapäivää. Ilma oli loistava!

Pikkumurukin nautti lämpöisestä, nukkui rattaissa aurinkovarjon alla makoisat unet ja hereilläoloaikansa killitteli isoilla silmillään kaikkea mitä ympärillä tapahtui. Minä yritin käydä uimassa, mutta altaan vesi tuntui niin kylmältä, että kävin vain kastamassa nilkat. Naapurin lapsien kanssa pulikoin sitten hetken lastenaltaassa, polvenkorkuisessa vedessä :). Sielläkin vesi oli tosi kylmää… Rannassa kuulemma pohja oli ikävä, joten merivedessä en sitten edes yrittänyt käydä. Kaiken kaikkiaan päivä oli parhautta, rentoa olemista, lämpöä ja hyvää seuraa!

Toissapäivänä käytiin viemässä syksyllä ostamamme matto korjattavaksi. Siinä oli muutama ikävästi pilkistävä solmu. Juteltiin mattokauppiaan kanssa hetken. Kauppa käy nyt kuulemma vähän heikosti, maailman huono taloustilanne vaikuttaa heihinkin. Ihmisillä on kyllä vielä rahaa, mutta koska on tietty epävarmuus tulevasta rahojen päällä istutaan eikä kuluteta ylimääräiseen, esimerkiksi mattoihin. Kovasti yrittivät myydä meille uutta mattoa, tietenkin. Ehkä joskus sitten taas. Äidille tiedoksi, että katselin hieman mattoa häntä silmällä pitäen. Pitäisi ensin kuitenkin vähän tietää hinta-, väri- ja kokotoiveita… Tarjontaa on nääs.

Yksi vastaus to “Biitsillä ja mattokaupoilla”

  1. åiti Says:

    Moi
    Mitäs luulet mikä väri olis sopiva.Sohvia ei tarvi huomioida,ne vaihdetaan jossain vaiheessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: