Ei pitäis päästää irti

Nimittäin mua kaupoissa! Ei vaiskaan, oli vaan vähän täysi ostoskärry tänään. Kävin teettämässä valokuvia ja tunnin kehityksen aikana tein supermarketissa ostoksia… Oikeasti, oli hyvä kierrellä rauhassa käytävien välissä, kaapit alkoivat olla jo aika tyhjiä. No, eivät ole enää!

Pikkumuru istui ostoskärryjen vauvakaukalossa ja väliin hihkui iloisesti, väliin nukkui. Vauvan kanssa liikkuessa täällä saa erittäin paljon huomiota, bahrainilaiset ovat lapsirakkaita ja se näkyy. Vauvaa käydään silittämässä ja ihailemassa. Kerran kaupassa käydessäni, kun pikkumies oli erittäin kärttyinen ja minä parin metrin päässä hakemassa tavaraa hyllystä, eräs bahraininainen kävi hyssyttelemässä vauvaa. Tietysti voi olla, että jossain vaiheessa alkaa ärsyttää ja tuntua tunkeilevalta. Lupaa kun ei koskaan juurikaan kysytä.

Minulla on puhelin kolmatta päivää äänettömällä. Meillä on ilmoitus lehdessä neljä päivää, vanhoista sohvista kun piti päästä eroon. Sohvat kaupattiin jo ekana iltana ja puhelin soi sen verran tiheään tahtiin, että en jaksa vastata. Huomisen kun vielä jaksaa, niin sitten taas olen paremmin puhelimen tavoitettavissa.

Perjantaina oli muuten taas kiva päivä. Sää oli mitä mainioin ja oltiin Dilmun clubilla ystävien kanssa. Pikkumuru nautti olostaan lämmössä täysin siemauksin ja katseli iloisesti hihkuen vilinää ympärillään. Klubilla oli nääs paljon lapsia – ja melua! Pikkumieskin nautti kun sai vaihtelua kotona äidin kanssa kaksistaan kököttämiseen!

2 vastausta to “Ei pitäis päästää irti”

  1. Kati Says:

    Nopeasti saitte sohvat kaupaksi! Kuinka uudet istuvat olkkariin? Terkkuja!

  2. reppuli Says:

    Kiitos vaan makutuomareille, sohvat sopii meille oikein hienosti. Vielä metsästetään nojatuoleja…

    Katselin tuossa juuri kuvia teidän vierailun ajalta ja ikävä tuli teitä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: