Pääsy kielletty!

Alkoholin myyntikieltoa, possun myynti- ja hallussapitokieltoa, kaikenlaista rajoitusta on suunnitteilla…

Osa rajoituksista tuskin koskaan tulee voimaan, mutta joitain rajoituksia on jo nyt. Bahrainissa valvotaan ihmisten internetinkäyttöä ja sopimattomiksi katsotuille sivuille pääsy estetään. Moni britti on käärmeissään, kun joku näppärä sivu, jolta on saanut katsottua jalkapallotulokset, on estetty, intialaiset ovat kiukkuisia, kun joku naamakirjan kaltainen sivusto on kielletty.

Minä olen ihmetellyt,miten naamakirjaan pääsy on edelleen sallittua, luulisi, että tuollainen kanava olisi ensimmäisten kiellettyjen joukossa! Onneksi ei sentään, mistäs minä sitten katsoisin, minkälainen diktaattori olisin ja mätsääkö kaverin inhokkiruokaprofiili omaani!!!

Yhden hassun jutun olen huomannut: jos yritän avata naamakirjan kautta minkä tahansa ulkoisen linkin, sille pääsy estetään.Tämän voi tietenkin kiertää kopioimalla ja liimaamalla osoite suoraan osoiteriville. Hassua, että naamakirjaan pääsee, mutta sen kautta muille sivuille ei. Mikä järki?

Yksi vastaus to “Pääsy kielletty!”

  1. Sari Says:

    Huomasin saman homman naamakirjan kanssa. Mutta joillekin muille sivuille muun kuin naamakirjan kautta en ole paassyt. Jonkun aikaa minulla oli yksi proxy site jonka kautta kiersin, mutta sitten se lakkautettiin kun kayttajia tuli yllatys, yllatys liikaa….

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: