What a load of grand prix!

Aika kuluu hurjan nopeaa, enkä ehdi juuri päivitellä.

Tänään käytiin veljen kanssa potkimassa formuloiden renkaita. Kolmen päivän formulakisalipun ostaneille on tarjolla torstainen varikkosuorakävely. Minä en ole menossa kisoihin ollenkaan, eikä velikään, kun ehtii poistua maasta ennen kisoja, mutta lainattiin lippuja ja hyödynnettiin tuo kävely. Veli menee lauantaina aika-ajoihin sentään. Minä jään kotiin, kun ei tuota pientä miestä voi oikein kisoihin viedä. Ehkä ensi vuonna sitten, siis minä, pikkumuru saa jäädä silloinkin kyllä kotiin.

Tosi kivaa, kun veli on täällä. Odotin pari edeltävää päivää yhtä innokkaasti kuin lapsena joulua. Aika rauhallisesti on kulunut tämä vierailu, lähinnä ollaan oleskeltu kotona. Vähän käyty ostoskeskuksessa ja illastamassa. Ja tänään siellä radalla. Tänään piipahdettiin Banyan Tree -kylpylässä kahvilla. Aika hieno paikka. Sitten, kun pikkumuru päästää minut ”vapaalle” aion kyllä mennä sinne hemmoteltavaksi. Tulee niin luksusolo, kun laukut kannetaan ja auto parkkeerataan ja itse saa vaan olla löllötellä.

Kotiapulaisemme kokkailee parhaillaan keittiössä srilankalaista ruokaa. Taisi innostua, kun eilen pyysin häntä kokkaamaan dalia ja sambalia ja sitten tänään kehuin, miten kaikki tykkäsi niistä kovasti (veli ja naapurin suomalaisvieraat olivat myös pöydän ääressä). Tänään sitten kotiin tultuamme hän oli taas vallannut keittiön ja touhuaa nyt siellä innokkaana. Jotain riisipannareita siellä on tulossa. En ole aikaisemmin pyytänyt häntä kokkaamaan mitään, sillä pidän ruuanlaitosta. Srilankalainen ruoka on kyllä tosi hyvää, joten pitäisi pyytää useammin, varsinkin kun apulaisemme näyttää tykkäävän keittiössä hääräämisestä. Pitää vaan vähän varoa, monet ruokalajit ovat aika raskaita…

Muru tuli juuri töistä, joten pitää varmaan käydä kyselemässä kuulumiset. Ja seurustella veljen kanssa, kun kerrankin voi. Joten so long, kuullaan taas!

Yksi vastaus to “What a load of grand prix!”

  1. åiti Says:

    Voi kun olis kiva olla teidän kanssa siellä.Kyllä se varmaan vielä tapahtuu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: