Kuumana päivänä

Nyt on jo kahtena päivänä viety pikkumurua pulikoimaan terassille kahluualtaaseen. Hoksasi homman juonen aika nopeasti ja tänään jo läiskytteli käsillä vettä iloisesti veikeä ilme naamallaan. Eikä ollut moksiskaan, vaikka liruttelin päähän vähän vettä. Siinä vaiheessa vähän yskäisi, kun yritti saada varpaansa suuhun ja samalla hotkaisi suuhun vähän vettä. Höppänä.

Edelleen on ulkona aika kuuma ja minä mökkihöperö. Kun tekisi niin mieli ulos. Illalla, kun on jo jäähtyneempää, on monesti jo niin kiirus iltahommissa, että ei ehdi enää.

Meikäläisellä on jo päiväkausia ollut meneillään valokuvien kansioon laitto. En tiedä miten se on niin nihkeää. Tänäänkin olen jo monta kertaa istahtanut pöydän ääreen askareen ääreen, mutta kappas, kun tietokone on tässä vieressä, niin nettiinhän sitä vips vilahtaa! Hmph.

Käytiin tuossa yks päivä alennusmyynnistä ostamassa uusi puinen vitriinikaappi vanhan kaveriksi. Sen pitäisi saapua paikalle tänään. Toivottavasti tuovat, sillä kasasin jo ruokapöydän täyteen tavaroita uuteen kaappiin laitettavaksi. Kotiapulaisen muutettua meille säilytystila tipahti minimiin, kun mitään ei enää voi viedä hänen nyt asuttamaan huoneeseen. Ennen käytimme sitä varastotilana. Kohta pitää varmaan muuttaa isompaan taloon, jotta saadaan kaikki meidän tavarat mahtumaan!

2 vastausta to “Kuumana päivänä”

  1. åiti Says:

    Tuleeko Nuutista uimamaisteri heti pienenä?

  2. reppuli Says:

    Saa nähdä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: