Voi meillä oli niiiiin hauskaa!

Al Dar -reissut on aina niin ihania! Kuten porukalla totesimme, on ihan sellainen olo kuin olisi ulkomailla! 🙂

Lempeä kesätuuli, biitsi, aurinkotuolit ja -varjot, kylmiä juomia kantavat tarjoilijat, iloisina hiekalla kirmaavat lapset, rentoutuneet ystävät, merivesi kuin linnunmaitoa… Ei tätä koe Bahrainissakaan ihan joka päivä!

Pikkumuru pääsi paitsi ekalle venematkalleen, pääsi myös uimaan ensimmäistä kertaa! Olin ihan hölmistynyt, kun vauvan ilme ei muuttunut miksikään, kun kastoin hänet veteen. Ei vesi kylmää ollut, mutta selvästi viileämpää kuin ympäröivä ilma. Meidän pikku pokerinaama! Hetken päästä pikkumies sitten tajusi olotilansa ihanuuden ja alkoi polskia vettä villisti iloisena hihkuen. Käytiin uimassa monta kertaa!

Onneksi uiminen sujui niin hyvin, sillä se oli helppo keino viilentää vauvaa. Oli aika lämmin päivä ja aluksi ilma ihan seisovaa. Iltapäivällä tuli onneksi mukava tuulenvire. Ja olisi saarella ollut ilmastoitu ravintolakin, jonne olisi voinut mennä viilentymään, jos veteen pulahtaminen ei olisi kelvannut, joten mikään hätä meillä ei olisi ollut sittenkään. Mutta mieluummin näin!

Eilen oli tarkoitus käydä koticompoundin altaassa, mutta kaupunkireissu vei sen verran pitkän ajan, että ei ehditty enää valoisaan aikaan. Ja pikkumurukin alkoi olla aika väsynyt.

Käytiin eilen muuten kävelemässä Bahrainin ekalla kävelybulevardilla! Ravintolakatu Adliyassa on nykyään suljettu liikenteeltä, sinne on rakennettu hienot katukiveykset ja tunnelma on ihanan mannermainen! Kaikki paikalla käyneet muistanevat varmasti siellä ennen vallinneen kaaoksen, kun autoja tunki ahtaalla kadulla kahteen suuntaan ja molemmat kadunvarret oli parkkeerattu täyteen autoja! Nyt se on kuin pikku-Pariisista!!! Mahtavaa! Lisää tällaista!

2 vastausta to “Voi meillä oli niiiiin hauskaa!”

  1. santtu Says:

    Niinhän mä sanoin että uimamaisteri tulee…

  2. åiti Says:

    Oliko muumiuikkarit päällä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: