Hiekkaleikkejä odotellessa

Nyt se vesittäminen alkaa. Tämän päivän lehdessä luki, että on perustettu joku lautakunta tutkimaan sponsorisysteemin poistamista. Katsotaan vaan, niin kaiken tämän jälkeen koko jutusta jää vain laiha varjo jäljelle. Jotenkin jännän nurinkurisesti nämä näitten lakiprosessit aina menee. Eikös niiden lautakuntien aika ole ennen lakien ratifioimista, kysyy joku kummastunut?

Pikkumurun kanssa ollaan nautittu mukavista iltapäivistä ulkona. Käyty vähän polskimassa altaassa ja sitten puutarhaan istuskelemaan. Eilen levittivät leikkikentälle uuden kerroksen pehmoista hiekkaa ja pihalla olikin sitten koko compoundin lapset peuhaamassa. Pikkumurulle lupasin, että kyllä sekin sitten joskus pääsee hiekkaleikkeihin! Tänään käytiin lelukaupassa ja ostettiin hiekkaleluja 🙂 . Kunhan tuo tuosta kunnolla istuu niin niille tulee käyttöä, eli aika pian. Kunhan ei kovin paljon lappaa hiekkaa suuhun…

Mitään erityistä ei ole muuten sattunut. Koko perheen voimin käytiin tänään tosiaan siellä lelukaupassa, sekä samalla Seef Mallissa. Ostin itselleni uudet uikkarit ja käytiin myöhäisellä lounaalla. Pikkumurukin söi ensimmäisen välipalansa muussa kuin maitomuodossa ulkona: puolikkaan päärynää lusikalla raaputettuna. Kyllä maistui!

Mainokset

Yksi vastaus to “Hiekkaleikkejä odotellessa”

  1. siru Says:

    Älä tule paha kakku ,tule hyvä kakku.Voitte tätä lorua toistaa kun kakkuja leivotte.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: