Kesälaitumilla

Joku jo kommenteissa kaipaili. Kesälaitumilla ollaan tosiaan.

Puh, Bahrainin kuumuus alkoi jo kyllä kyllästyttää. Jostain kuulin/ luin, että kesäkuu olisi ollut kuumin vuosiin. Joka päivä olikin järjestään yli +40. Väkisin vääntäydyttiin viiden, kuuden maissa ulos ainakin puoleksi tunniksi, mutta tuskaa se välillä oli. Jos tuuli edes vähän, oli siedettävää, mutta tyynellä säällä aika tukalaa.

Mutta onneksi ollaan nyt Suomessa. Ollaan kävelty ulkona joka päivä moneen otteeseen, on uskomattoman nautinnollista, että voi lähteä kävelemään paikasta a paikkaan b, eikä törmää matkan varrella miljoonaan esteeseen. Bahrainissa hyötyliikunta on melkein mahdotonta. Harvassa paikassa on turvallisia teiden ylityspaikkoja tai ylipäätään kunnon pientareita, puhumattakaan jalkakäytävistä, joissa kävellä. Melkein itkettää, kun näkee suomalaisen pyörätieverkoston alikulkuineen…!

Pikkumuru nauttii ulkoilusta selvästi ja nukahtaa rattaisiin päiväunille onnellisena. Olisitte nähneet ilmeen, kun eka kertaa astuttiin ulos Helsinki-Vantaalla. Viileä kesäinen ulkoilma tuulahti kasvoille, voi sitä ihmettä! Oltiinhan me toki Suomessa vauvan kanssa joulun aikoihinkin, mutta tuskinpa pikkumiehellä on siitä minkäänlaista muistijälkeä.

Olipa muuten mukava kokemus lentomatkustaa vauvan kanssa. Täytyy kyllä sanoa, että vauvan kanssa saa erittäin hyvää palvelua. Frankfurtissa päästiin ohi ihan mielettömän pituisesta turvatarkastusjonosta ja FRA-HEL -lennolla saatiin tepastella pikkumiehen kanssa hirmu ahtaassa koneen takaosassa, jossa stuertti kävi aina välillä kääntymässä tarvikkeitaan täydentämässä. Pikkumies kun alkoi ahdistua ahtaalla istuimella sylissäni, oli pakko lähteä jaloittelemaan. Stuertti oli itsekin tulossa isäksi joulukuussa, ilmankos vauva kiinnosti.

Tästä lomasta on tulossa taas aikamoinen Suomi-turnee. Toivottavasti pieni mies jaksaa reissailun. On niin monta tärkeää ihmistä, jotka on pakko tavata ja harmi vaan niiiiiin monta ihanaa ihmistä jää näkemättä! Voi kun voisikin revetä joka paikkaan!

Enivei, Suomen loma on vasta alussaan, mutta jo nyt olo on ihanan rento ja valaistunut. Oi näitä suomalaisia yöttömiä öitä!!!!

2 vastausta to “Kesälaitumilla”

  1. Sari Says:

    Lehden mukaan oli kuumin kesakuu 107 vuoteen eli siita asti kun ovat alkaneet pitaa kirjaa… Kohta mekin karistamme Bahrainin polyt ja helteet kannoiltamme ja paasemme Suomeen virkistaytymaan. Poika on jo innoissaan pakannut laukkunsa ja ovat jo olleet oven pielessa muutamia paivia… Kiitos viela viimeisesta ja nahdaan sitten syyskuussa!

  2. Nimetön Says:

    Nautinnollista loma-aika! Nauttikaa Suomen antimista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: