Matkalaukkuelämää

Mä olen aina luullut vihaavani Frankfurtin lentokenttää. Olin väärässä, mä vihaankin Heathrowia.

Okei, britit ovat saaneet kyllä enemmän kuin osansa terrori-iskuja, mutta oikeesti, pakko avata ja maistaa suljettuja ja sinetöityjä vauvanruokapurkkeja? Vauvanhoitohuoneisiin opastaminen on oikeasti ylivoimainen tehtävä? Hygieniasyistä ja oikeusjuttujen pelossa on laitonta lämmittää vauvanruokaa mikrossa?

Pikkumuru paran päivällinen myöhästyi ainakin parilla tunnilla liian tiukan matkustusaikataulun ja käsittämättömien sääntöjen vuoksi. Mulla oli ihan hirvee stressi asiasta ja syyllisyydentunnot ja päädyin melkein kyyneliin, kun turvatarkastuksessa maistelin kylmää kanapastaa vauvanruokapurkista. virkalija selitti asian jotenkin kummallisesti ja ehdin jo ymmärtää, että yli desin kokoisia vauvanruokapurkkeja ei saa kuljettaa, vaan ne otetaan pois, ja säikähdin.

Mehän toki ollaan rutinoituneita matkustajia ja vauvankin kanssa jo kolmatta kertaa reissussa, mutta tähän asti kaikki on mennyt tosi kivasti lentokentillä, ollaan saatu vauvan kanssa liikkuessa erikoiskohtelua ja päästy jonojen ohi yms. Vauvanruokaa on ollut joka kerta mukana, eikä koskaan ole niihin tarvinnut koskea, aina ei ole edes tarvinnut ottaa niitä pois laukusta. Olin jo ehtinyt unohtaa, että maistamissääntökin on olemassa, ilmeisesti ei vaan missään oikein käytössä.

Mutta itseähän tässä saa syyttää, enemmän aikaa vaan olis pitänyt varata, niin olisi ehtinyt huolehtia jälkikasvustaan asianmukaisesti. Pikkumuru itse otti asian lungisti, ahmi kyllä ruokaa nopsaan sitä viimein saatuaan.

Lentokenttäsähläys unohtaen reissu meni muuten loistavasti. Nähtiin hirveesti jengiä ja tehtiin kaikkea hauskaa. Pikkumurun yksvuotissynttäreitäkin ehdittiin jo juhlia etukäteen isovanhempien voimin. Lauantaina on luvassa viralliset kemut yhdessä naapurin kolmeveen kanssa. Meidän pieni halloweenyllätys on siis jo vuoden vanha!!!

4 vastausta to “Matkalaukkuelämää”

 1. reppuli Says:

  Niin siis oltiin kolmen viikon reissulla Suomessa ja Englannissa.

 2. åiti Says:

  Voi,mulla on jo teitä niin ikävä.Kaikesta huolimatta koko perheelle isot synttärionnittelut,onhan ne teillä kaikilla lähiaikoina.

 3. santtu Says:

  Niinpä siellä olette kaukana mutta se on hyvä kun olette päässeet turvalliseti perille. ONNEA kaikille synttäri sankarelle tasapuolisesti.

 4. Anne Mustonen Says:

  Onnittelut pienelle pojalle synttäreiden johdosta!!!!!!! Terveisiä teidän koko perheelle!!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: