Hyvää uutta vuotta!

Ollaan pikkumurun kanssa sairastettu nyt kohta viikko, plääh. Räkäisiä ja köhäisiä reppanoita. Tai siis ihan reippaita jo, mutta sinnikästä on tauti. Meidän piti lähteä uuden vuoden viettoon murun kanssa Katmanduun, mutta piti perua koko juttu. Muru joutui lähtemään yksin. Harmittaa tosi paljon, olis ollut mahtavaa päästä vähän kotikulmien ulkopuolelle, vaikkakin vaan kahdeksi yöksi. Tosin muru raportoi paikan päältä, että siellä oli yleislakko, eikä siis oikein paljon mitään tekemistä. Toivottavasti murulle tulee pian taas kahden yön keikka sinne, niin päästäis sitten mukaan matkaan koko perhe!

Me vietimme siis pikkumurun kanssa vuodenvaihteen erittäin rauhallisesti kaksistaan kotona. Ei olisi ollut kyllä tippaakaan ylimääräistä energiaa lähteä yhtään minnekään, joten ihan tyytyväisenä käperryin kotisohvalle telkkaria katsomaan. Saatiin pois muuttavalta ystävältä perintönä kaksi kassillista dvd-leffoja ja tv-sarjabokseja, ja aloin katsomaan Sopranosta. Joskus seurasin sitä aktiivisesti telkkarista, mutta sitten tuli katkos ja aina sen jälkeen olen ajatellut, että sarja pitäisi katsoa uudestaan ja kunnolla. Katsoin sitten heti kärkeen kolme jaksoa putkeen. Siinä se vuosikin vaihtui ihan huomaamatta 🙂 . Eilen illalla jatkoin katsomista, eikä sitä tietty taaskaan voinut yhteen jaksoon jättää… Aamulla himpun verran väsytti. Pikkumuru on kaiken lisäksi aikaistanut aamurytmiään heräämällä tuntia aikaisempaa aiemmin. Toivottavasti tämä on ohimenevä vaihe : D !!!

Tänään on muuten kylmä! Mittari näytti kahtakymmentä astetta, mutta sen on pakko olla mittavirhe (jossain vaiheessa aiemmin syksyllä mittari saattoi näyttää yli viittäkymmentä vaikka oikeasti oli jotain yli kolkyt astetta). Puin pikkumurun päälle toppatakin, enkä usko, että se oli yhtään liikaa. Tosi tuulista on ollut monta päivää, niin tänäänkin. Ja sateleekin tuon tuosta. Kylppärissä alkaa olla taas aika kylmä, seinässä on reikä tuuletinta varten ja sieltä tulee talvisin aina tosi kylmää ilmaa sisälle. Yritettiin aluksi tukkia reikä, mutta sitten kylppäriin jää niin kostea ilma, että ei siellä pysty olla. Oviakin pitää pitää aika usein kiinni pikkumurun vuoksi (joka rakastaa vessoja jostain syystä yli kaiken) joten läpöä ei pääse edes muista huoneista.

Tapahtumatäyteisen joulun jälkeen on elämä ollut siis hieman rauhallisempaa. Pitäis varmaan raahautua vähän asioille tässä joku päivä, ei kyllä yhtään kiinnostaisi!

Mutta, mutta. Nyt on siis vuosi 2010, oikein mukavaa sellaista kaikille!

2 vastausta to “Hyvää uutta vuotta!”

  1. siru Says:

    Onnea vuodelle 2010 koko perheelle!Selvennyksen vuoksi kysyn ,onko se +20,täällä kun on viimeaikoina ollut yli -20,ja lisäksi kylmä tuuli ajoittai tehnyt sään purevan kylmäksi.Tänä aamuna oli -22,ja samana iltana -3,joten vaihtelee.Lunta on paljon,pittoreski maisema.Toipukaa te siellä.

  2. åiti Says:

    Oikein Hyvää Uutta Vuotta koko perheelle!!!Me ollaan kohta menossa lenkille,pakkasta n.-17°,lunta sataa hiljalleen,aurinkokin paistaa taivaanrannalla,kaunista on.Otan kameran mukaan,lähetän muutaman kuvan.
    Halaa pientä mun puolesta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: