Lasten leikkikerhoja

Olen ollut hirmu laiska viemään pikkumurua mihinkään lasten leikkikerhoihin. Oma tausta lastentarhanopettajana aiheuttaa sen, että lapsiryhmien ajattelu saa minut näppylöille. Kiersin vissiin LTO:n sijaisena vähän liian pitkään 😉

Jonkin aikaa kuitenkin on mielessä itänyt ajatus, että pientä ihmistä pitäisi sellaiseen varmaan viedä, sillä elämä meillä täällä on välillä ehkä vähän yksitoikkoista. Ja pitäähän pojan oppia leikkimään muiden lasten kanssa! Tänään sitten viimein mentiin tsekkaamaan yksi paikka. Lapsia siellä oli aikamoinen liuta, mutta hyvässä sovussa leikit menivät. Lapset olivat kaikki aika pieniä, joten potentiaalisia leikkikavereita oli useita. Pikkumies on tietty vielä aika pieni, eikä oikein osaa vielä varsinaisesti leikkiä muuta kuin yksinleikkiä, mutta seura on kuitenkin kivaa ja kiinnostavaa. Tosin kun yksi samanikäinen tyttö tuli vähän liian lähelle (yritti ottaa kädestä kiinni), pikkumies juoksi karkuun. Suurin osa ajasta kului peruutellessa tällaisella leluautolla. Pikkumuru ei ollut nahoissaan pysyä!

Tyypilliseen tapaan lehdissä ei tietenkään ollut minkäänlaisia aikatauluja tai edes ajo-ohjeita, vain puhelinnumero. Meinasi hermot mennä etsiessä, kun en tietenkään ulkoa muistanut mihin aikaan niitä lähistön kerhoja on missäkin. Mutta sitten tärppäsi! Löysin nettisivut, johon on listattu tosi paljon lasten leikkimahdollisuuksia Bahrainissa. Mieletöntä, olin aivan ällistynyt! Katsokaapas itse! http://www.mumsinbahrain.net/playgroups.html#SF Siis että joku asia on täällä oikeasti siirtynyt nettiaikakauteen ja vielä näin hienosti! Mahtavaa! Nyt mua harmittaa, etten löytänyt sivuja aikaisemminkin, olisin ilmoittanut pikkumiehen muskariin tai johonkin, nyt ne on ehtineet jo alkaa eikä enää ehkä kannata maksaa. Syksyllä sitten.

Tänä aamuna oli muuten ihan mieletön sumu! Mahtavan näköistä.

2 vastausta to “Lasten leikkikerhoja”

  1. siru Says:

    Jaa-a,vai juoksi karkuun pikkumies.Eihän sitä nyt liian lähelle tulla,mun reviirille!Onhan se kivaa että näkee muitakin lapsia,ainakin sillointällöin.Oliko kovast jonoa auton rattiin.Ja oliko myös niin että pojat olivat kiinnostuneempia autosta?

  2. reppuli Says:

    Kyllähän pikkumuru näkee lapsia joka päivä, niitä on tuolla compoundin pihalla aina. Mutta aamulla on aika hiljaista kun porukka on koulussa. Kyllä auto kiinnosti yhtä lailla tyttöjä ja poikia. Onneksi niitä oli kaksi ja hirveästi muitakin leluja ja tekemistä, niin ei tullut riitaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: