Pupu -eikun lehmä!

Muru lähti tänä aamuna Katmanduun, viipyy siellä pari päivää (takaisin sunnuntaina). Aikoo tehdä reissulla lennon Everestille kun kerrankin ehtii. Yleensä on siellä niin lyhyen aikaa, että ei oikein mihinkään ehdi. Me jäätiin pikkumurun kanssa kotiin, odotellaan ensi viikon Istanbulin reissua.

Pikkumurusta on tullut varsinainen vitsiniekka. Istuu potalla ja katselee eläinten kuvia (kiitos muuten kylpykirjasta Siru, sitä on kuule selattu eestaas varsinkin potalla!). Kun pojalle osoittaa kirjasta lehmän kuvaa ja kysyy mikä siinä on, poika vastaa pokkana ”pupu” ja sitten nauraa kihertää päälle. Tietää varsin hyvin, ettei se ole pupu, mutta ainahan voi huijata 🙂 . Matkii ahkerasti aikuisten maneereja, nyt on hittinä kuivakka yskäisy, käsi suun eteen tietty (kotiapulaiselta matkittu). Mielettömän hassu poika välillä.

Siisti mies myös. Poimii lattialta pienenpienen roskan, kiikuttaa sen roskikseen ja sulkee vielä kaapinoven perään. Lukee edelleen kirjoja tarmokkaasti ja olohuone on sen näköinen. Ihan turha laittaa kirjoja mihinkään siistiin pinoon, sillä ne ovat nanosekunnissa hujan hajan ympäri kämppää. Mun oli pakko ostaa pari uutta kirjaa, olen niin mielettömän kyllästynyt noihin mitä meillä on, ne on luettu miljoona kertaa, koko läjä aina kerralla, eikä ole meinaan vähän se!

Yksi vastaus to “Pupu -eikun lehmä!”

  1. siru Says:

    Pitääkin lähteä kirjakauppaan…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: