Tuhkamotissa

Tai ainakin melkein. Päästiin pikkumurun kanssa pois Istanbulista, missä oltiin viikon lomalla. Muu lomaporukka jäi sinne, eikä tietoa koska pois.

Istanbul oli hieno paikka, aika rankka vaan pienelle ihmiselle. Turkkilaiset ovat aivan mielettömän ystävällistä porukkaa! Ja näköjään rakastavat lapsia. Nuoret pojankoltiaiset ja vanhat ukonruppanat olivat kuin sulaa vahaa pikkumurun käsittelyssä. Osasi tietty ottaa tilanteesta kaiken irti, pieni flirtti käynnissä koko ajan. Sai kulmakaupasta elämänsä ensimmäisen irtokarkin lahjukseksi, arvatkaa vaan halusiko heti lisää (äiti kyllä ikävästi kielsi…)!

Toivottavasti tämä tuhkakatastrofi tästä pian laantuu ja elämä palaa normaaliksi. Murun olis pitänyt jo lähteä Zürichiin kuudeksi viikoksi, mutta ei päässyt lähtemään. Meidänkin pitäisi mennä pikkumurun kanssa sinne myös, mutta saas nähdä miten tää kaikki menee…

3 vastausta to “Tuhkamotissa”

  1. siru Says:

    Taitaa minunkin Berliinin reissu mennä ohi…Kyllä taas voi miten voimaton ihminen on luonnonvoimien edessä.Onneksi teillä oli kiva reissu.

  2. reppuli Says:

    😦

  3. Nimetön Says:

    Terveiset berliinistä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: