Kuka sammuttaisi kaiuttimet?

En tiedä mistä päin taas tuuli, mutta eilen aloittivat laulannan yhdeksän kieppeillä ja vielä yhdeltä oli täysi meno päällä. Siinä vaiheessa alkoi sen verran väsyttää, että uni voitti metelin. Vuorolaulantaa ja joikumista tuntikaupalla.

Vielä pahempaa on tiedossa viikon päästä, kun ramadan päättyy. Sitten hoilataan samaa paria lausetta useamman tunnin ajan ääni yhä kähentyen. Viime vuonna mikrofoniin huutajia oli yhtäaikaa kolme, joista yhden ääni ei oikein kestänyt, eikä oikein muutenkaan pysynyt muiden mukana. Ihan karmeaa kuultavaa…

Yleensä en moskeijoista kuuluvia rukouskutsuja oikein edes noteeraa, ajoittain ne ovat jopa ihan kaunista kuultavaa. Mutta muutaman kerran vuodessa ne häiritsevät todella. Lähimoskeija meni vielä uusimaan äänentoistolaitteensa tässä pari vuotta sitten, tai sitten vaan päättivät kääntää volyymit kaakkoon. Jos vierestä sattuu kävelemään kutsun aikana meinaa korvat haljeta.

Onneksi pikkumuru on sikeäunista sorttia…

Yksi vastaus to “Kuka sammuttaisi kaiuttimet?”

  1. siru Says:

    Pitää vissiin ottaa käyttöön sieltä ostettu herätyskello.siinä kun on tietty herätysÄÄNI!Herääpä koko talo valitusääneen….

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: