Popopopomppimaan, popopopomppimaan!!!

Vau! Puutarhassa seisova trampoliini sai vihdoin ja viimein uuden verkon ja sivusuojat! Ollaan Suomi-naapurien kanssa yhdessä kannettu huolta lahjoituksena saadusta trampoliinista, naapurit osti taannoin uuden pomppukumin ja nyt me sitten uudet turvasuojat.

Olen äärityytyväinen sen vuoksi, että aloin alun perin metsästämään uutta verkkoa huhtikuussa. Toys’r’usissa se oli sikakallis, olis melkeinpä kannattanut ennemmin ostaa kokonaan uusi trampoliini sillä hintaa. Manazelissa, paikallisessa rautakaupan tapaisessa, niitä kyllä yleensä on, mutta sillä hetkellä varastossa tyhjää. Eivät oikein tienneet koska tulee uusia: ”Ehkä ensi kuussa”. Ja ensi kuussa sanottiin taas samaa. Jätin puhelinnumeroni, lupaukset soittaa kuittasin höpötyksenä. Ei kukaan kuitenkaan koskaan soita. Kävin säännöllisesti kyselemässä, joko olis?

Mutta mitä ihmettä! Pari päivää sitten puhelin soi ja kaupasta soitettiin, että nyt niitä verkkoja löytyy! Marssin sitten heti vissiin seuraavana päivänä kauppaan niitä ostamaan, etteivät vaaaaaan ehdi loppua! Viiden dinaarin maksusta lupasivat tuoda ne kotiin ja asentaa. Ja niin tänään ruokakaupasta tullessa oli puljun pakettiauto odottamassa meidän talon edessä ja kaksi reipasta miestä valmiina hommiin! Tadaa, valmista, hetkessä*!

Nyt on taas turvallista pomppia, vanha verkko oli niin rispaantunut, revennyt ja roikkuva, että olipa melkein turvallisuusriski itsessään.

(*jos ei mukaan lasketa näitä odottamisen kuukausia…)

3 vastausta to “Popopopomppimaan, popopopomppimaan!!!”

  1. siru Says:

    Pomppiiko pikkumies vai äiti?

  2. reppuli Says:

    Tottakai molemmat!

  3. siru Says:

    p.s.täällä olis kiviä mitä maistella ja heitellä…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: