Uusi käänne

Meikäläisen elämässä puhaltelevat uudet tuulet. (Joilla tosin on kaikuja lähimenneisyydestä.) Olen saanut töitä! Palaan takaisin vanhaan työpaikkaani jossa pakersin siihen aikaan, kun odotin pikkumurua. Hain sieltä ihan vakipaikkaa, mutta sen sijaan sain äitiyslomansijaisuuden neljäksi kuukaudeksi (Kertoo jotain paikallisista äitiyslomien pituuksista… Ja neljä kuukautta on täällä oikeasti ruhtinaallisen pitkä sellainen!). Oikeasti ei haittaa yhtään, vaikka en sitä vakipaikkaa saanutkaan. Neljä kuukautta on hyvä alku, joka saattaa hyvinkin poikia jotain lisää. Ja voihan sinä aikana sitten katsella muualtakin työpaikkaa. On Bahrainissa muitakin firmoja kuin vain tämä yksi ja ainoa 🙂

Hieman jo jännittää se, miten ikävä tulee pikkumurua. Sain onneksi viilattua työpäivää vähän lyhyemmäksi. Tekevät siellä nääs normaalisti yhdeksän tunnin päivää. Puolitoista tuntia työmatkoja siihen päälle, niin olisi tullut himppusen liian pitkät päivät pois pikkupojan luota. Nyt viilaamisen jälkeen työpäivän pituus on seitsemän ja puoli, joten olen kotona loppujen lopuksi aika pian pikkumurun päikkäreiltä heräämisen jälkeen. Kotiapulaiselle tämä on iso haaste, mutta onneksi se isompi muru on epäsäännöllisten työaikojensa ansiosta aika paljon päivisinkin kotona.

Ollaan haettu pikkumurulle tarhapaikkaa, pitäisikin soitella sinne, että missäköhän vaiheessa paikka mahdollisesti avautuisi. Vielä ei ole kiirettä kyllä, pikkumuru pärjää ihan hyvin kotona vielä. Kuvitelkaa, meidän pikkuvekaramme täyttää reilun viikon päästä kaksi vuotta! Uskomatonta miten nopeasti aika kuluu! Mutta onhan tuo iso poika jo! Kohta puhua papattaa kuin papupata. Tai siis höpöttäähän se nytkin koko ajan, mutta aika iso osa on vielä maeille täysin käsittämätöntä. Oppi jokin aika sanomaan ”please” ja nyt osaa tosi hyvin tunkea sitä sopiviin kohtiin. Päikkäreille menosta tapellessa samaan aikaan huvittavaa ja sydäntä särkevää, kun poika huutaa sängystä vetoavasti ”piiiiiis”!!!!

6 vastausta to “Uusi käänne”

 1. Tanya Says:

  Hei!

  Sanoisin kahden lapsen aitina etta ehka kannattaisi olla viela kotona lapsen kanssa kun han on pieni. Aika menee kuitenkin nopeasti ja yleensa ainakin taallapain maailmaa lapset menevat kouluun koko paivaksi jo neljan vanhana. Kyllahan sita silloin ehtii toihin? Tama on vain oma mielipiteeni, lapseni ovat jo isompia ja paivat koulussa. Miksi pitaa olla kiire toihin? Ja ei se kotiapulainen aitia korvaa..
  Mutta hyvat jatkot sinne!

 2. reppuli Says:

  Kaipa jokaisella perheellä on oma tapansa toimia ja ihmisillä erilaisia elämäntilanteita. Minä luulen, että tähän hetkeen meille ja minulle sopii parhaiten nyt tämä, että menen töihin. Pelkän kotiapulaisen hoivaan ei pikkumies onneksi työpäivieni ajaksi jää, sillä mies on tosiaan päivisin aika usein kotona myös ainakin osan aikaa. Olen ollut nyt kotona viisi vuotta ja se alkaa meikäläiselle riittää 🙂

 3. äitee Says:

  Tsemppiä työrupeamaan.Kyllä se alkaa varmaan sujumaan kuten monella muullakin.Iiiisot halit pienelle miehelle.

 4. siru Says:

  Onnea tulevaan teille kaikille!Sitä tarvitaan.Kyllä varmaan kaikki menee hyvin,ainakin uskon näin.

 5. siru Says:

  Olipa kiva kuulla pienen pojan ääni puhelimessa(nauhalta),selvästi sanoi nimeni!Harmi kun en ollut paikalla…

 6. reppuli Says:

  Siru, yritetään joku toinen kerta uudestaan…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: